38 hetesen lehet a nyákdugót láttam? Bizonytalan vagyok, mert nem tudom hogy kell kinéznie? Itt mindenfélét lehet olvasni
kocsonyás,zselés állagú,barnás-véres váladék,esetenként halvány rózsaszín.
Távozhat egyben,és darabokban.
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,37hkm
Nem biztos, hogy nem a nyákdugóval találkoztál. Nekem 2 héttel szülés előtt már elkezdett távozni pici darabokban. Eleinte csak inkább tojásfehérjére emlékeztető valamivel találkoztam 2-3 alkalommal, majd szülés előtti napokban sárgásabb, sötétebb lett, mint az előző, és ez már kocsonya szerű, jó nagy darab volt két részletben. Én is elolvastam mindent, hogy kell kinéznie, és elég változó színű állagú és méretű lehet.
Könnyű szülést kívánok!
Olvastam már a kérdésedet mikor kiírtad,de én pont tegnap találkoztam ilyennel a wc papíron este... Nézegettem és nekem átlátszó volt,és sárga,mint a tojás fehérje tényleg... Kicsit darab esett ki. Aztán hajnalban is mikor pisiltem és töröltem ki magam "lógott" belőlem,de az sem volt nagy darab... Nekem volt végig folyásom a terhesség alatt,de az nem ilyen átlátszó,még ha darabos is... Sztem ez már az... És olyan színű mint a belinkelt videón,csak jóval kisebb darabok voltak :):):)
Az első gyerekemnél,meg tényleg véres volt...
39+3 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!