Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetesen lehet a nyákdugót...

38 hetesen lehet a nyákdugót láttam? Bizonytalan vagyok, mert nem tudom hogy kell kinéznie? Itt mindenfélét lehet olvasni

Figyelt kérdés
Nekem sárga volt, kicsit zselé szerű, wc-zés után a papíron láttam 2x is ma, de csak kicsi, borsónyi darabokat. biztos nem folyás, mert az nekem fehéres és inkább krémszerű. létezik, hogy így darabonként távozik és majd eztán jön a "java", vagy ez más volt? Lehet sárga is? amúgy még nem érzek görcsöket, csak napi 1-2 alkalommal van olyan furi érzésem mintha meg lenne a mensim.
2011. aug. 26. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:

kocsonyás,zselés állagú,barnás-véres váladék,esetenként halvány rózsaszín.

Távozhat egyben,és darabokban.

Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!

Üdv:2gyerkőcös,37hkm

2011. aug. 26. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem nyálkás,véres volt.
2011. aug. 26. 19:33
 3/6 sumergo ***** válasza:

[link]

A napokban már vki feltette egyszer ezt ide!

2011. aug. 26. 21:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor nekem nem az volt, csak szimplán folyás. Meg hát görcseim sincsenek. Azért is kérdeztem mert nem voltam benne biztos. Akkor majd várom az "igazit", gondolom utána már közel lesz a szülés is. A kislányom még nagyon nem akar megszületni. túlhordástól tartok:(
2011. aug. 26. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy nem a nyákdugóval találkoztál. Nekem 2 héttel szülés előtt már elkezdett távozni pici darabokban. Eleinte csak inkább tojásfehérjére emlékeztető valamivel találkoztam 2-3 alkalommal, majd szülés előtti napokban sárgásabb, sötétebb lett, mint az előző, és ez már kocsonya szerű, jó nagy darab volt két részletben. Én is elolvastam mindent, hogy kell kinéznie, és elég változó színű állagú és méretű lehet.

Könnyű szülést kívánok!

2011. aug. 26. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Olvastam már a kérdésedet mikor kiírtad,de én pont tegnap találkoztam ilyennel a wc papíron este... Nézegettem és nekem átlátszó volt,és sárga,mint a tojás fehérje tényleg... Kicsit darab esett ki. Aztán hajnalban is mikor pisiltem és töröltem ki magam "lógott" belőlem,de az sem volt nagy darab... Nekem volt végig folyásom a terhesség alatt,de az nem ilyen átlátszó,még ha darabos is... Sztem ez már az... És olyan színű mint a belinkelt videón,csak jóval kisebb darabok voltak :):):)

Az első gyerekemnél,meg tényleg véres volt...

39+3 km

2011. aug. 28. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!