Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon el vagyok keseredve,...

Nagyon el vagyok keseredve, mi lehet az oka? Mára vagyok kiírva kicsi a babám súlya és a legtöbb méret 33 hetesnek felel meg:- ( Történt már ilyen valakivel, mi volt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 19:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szia. Tudom, hogy kórházban vagytok, de érdekel mi van Veletek. Ha netközelbe kerülsz kérlek írj, hogyan alakult a sorsotok! Egy aggódó válaszoló!
2009. máj. 21. 15:49
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok nagyon drukkolok nektek hogy sikerüljön a mütét és erös egészséges legyen a babátok sok eröt és kitartást. kivánok és én is kiváncsi lennék hogyan alakulnak a dolgok mostanában veletek?
2009. máj. 22. 15:05
 23/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok végre itthon, kicsit gürcös és nehézkes, de itthon vagyunk egyenlőre és ez a lényeg. A botelló ér műtéttel még várnak, a kromoszóma rendellenesség okát még mindíg nem tudják ill. azt sem, hogy melyik kromoszómánál/kromoszómáknál lehet a baj, most ezt várjuk a férjemtől és tőlem is vért fognak venni azt mondják kell bár az okát nem igazán értem. Nagyon köszönöm a válaszaitok és az aggódásotokat, így látom, hogy vannak még jó emberek!
2009. máj. 31. 21:46
 24/30 anonim ***** válasza:
örülök hogy egy kicsit jobban vagytok ,és meggyogyul a kicsitek nemsoká kitartást és sok türelmet kivánok irj ha van ujab fejlemény egy két gyerekes aggodo anyuka
2009. jún. 1. 19:43
 25/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok június 12.-én ott tartunk, hogy még mindíg nem tudunk semmit rendellenesség téren. A baba ahogy hízik úgy nem látszik rajta semmi eltérő, a férjem kiköpött ugyanilyen volt picinek! Viszont hétfőn megyünk pestre a kardiológiai intézetbe, mert sajnos meg kell csinálni a katéteres beavatkozást, mert a tüdő felőli ért nagyon meg van vastagodva. Ha a Haller utca közelében tudna valaki valami olcsó szálláshelyet és megírná azt nagyon megköszönném!!
2009. jún. 12. 10:02
 26/30 anonim ***** válasza:

Szia. Örülök, hogy azért jobban vagytok, drukkolunk nagyon a műtét miatt. Ha megtudtok valamit írd meg ha gondolod! Elképesztő azért, hogy ennyire ne tudják az orvosok, hogy mi van. És hogy terhesség alatt sem láttak semmit, csak hogy kisebb a súlya, mint kellene. Azért hízik rendesen? Szoptatni tudod?

Sajnos nem vagyok ismerős a Haller u. környékén, hátha valaki majd tud segíteni ebben.

Minden jót Nektek, veletek vagyunk! 14 hós kislány anyukája.

2009. júl. 25. 12:20
 27/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok,hogy vagytok??????????
2009. dec. 21. 08:18
 28/30 A kérdező kommentje:

Szia

Most látom csak milyen régi írás. Azóta annyit tudunk, hogy részleges 22-es triszómiája van, de hogy ez mivel fog járni ember nincsen aki megmondaná. Szépen fejlődik korafejlesztésre fogunk járni. Amilyen állapotban volt, ahhoz képest tökéletesen jól van a babánk, imádjuk őt!

2009. dec. 22. 15:56
 29/30 anonim ***** válasza:
Nagyon szoritok nektek,boldog ünnepeket kivánok!Én most vagyok 35 hetes,és engem is ilyesztgetnek ,hogy kicsi a súlya a babámnak..Vigyázzatok magatokra,sok erőt nektek.
2009. dec. 23. 09:13
 30/30 A kérdező kommentje:
Én azt tudom ajánlani, hogy keress egy nagyon jó ultrahangos orvost és ő nézzen meg, mi ezt nem tudtuk amikor terhes voltam azt hittük, hogy minden uh-s egyformán nézi meg a babát, de ők is be vannak kategorizálva. Bár engem ilyen is nézett, de ő sem vett észre semmit:-(
2009. dec. 23. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!