Nagyon el vagyok keseredve, mi lehet az oka? Mára vagyok kiírva kicsi a babám súlya és a legtöbb méret 33 hetesnek felel meg:- ( Történt már ilyen valakivel, mi volt?
Az én babómat a kiírt napon 36 hetesnek látta a gép.
9 nappal későb született,makkegészségesen,3140 grammal és 55 centisen.
9 hónapos kicsi fiú anyukája
Később na!:)
Nem lesz semmi baj,ne aggódj!
Dokid mit mondott?
Első voltam.
Engem is halálra rémítettek ezzel, még be is fektettek a kórházba!
Aztán megszületett a kislányom 2980 grammal és 53 centivel, császár miatt 9/10-es Apgarral!
Gyönyörű, egészséges, és vidám baba, most 5,5 hónapos.
Nem írom, h ne idegeskedj, mert tudom, h milyen érzés ez! Én átbömböltem pár napot a kórházban emiatt!
Azért próbálj megnyugodni, és gondolj arra, h az UH millió esetben téved(t már)!
Majd írd meg, h mizu! Biztos nincs semmi baj!
Könnyű szülést, jó egészséget!
Szia!
Az én kicsim 2590g-al született a 41. héten. Nagyobb babára számítottunk, mert már a 37. héten is 3kg körülinek mondták az ultrahangon. Amikor három naposan hazajöttünk 2410gr volt. Nagyon pici volt, de makk egészséges, mozgékony és életrevaló. A doki csak annyit mondott, sebaj majd megnő idekint. Igaza lett, szépen behozta ezt a kis súlybeli lemaradást.
Ne legyél elkeseredve, egy édes icipici manókád lesz hamarosan, akiből igazi kis kópé lesz egykettőre!
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!