Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon el vagyok keseredve,...

Nagyon el vagyok keseredve, mi lehet az oka? Mára vagyok kiírva kicsi a babám súlya és a legtöbb méret 33 hetesnek felel meg:- ( Történt már ilyen valakivel, mi volt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 19:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggodj a férjem is 2,20kg volt mikor megszuletett, van ilyen

( Most meg akkora mint az ajto :D )

2009. ápr. 15. 22:21
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

A férjem is 2,20kg volt mikor megszuletett, van ilyen ne idegeskedj

( Most meg akkora mint az ajto :D )

2009. ápr. 15. 22:21
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egy napon szültem egy anyukával, akinek 2200 grammos, 48 centis kisfia szültett a kiírt napon. Teljesen egészséges volt, csak picurka.

Anyukája annyit aggódott érte, hogy elment a teje.

Nyugi, majd idekinnt megnől az a babó.

2009. ápr. 15. 23:16
 14/30 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat, nem volt valami jó éjszakám, még a mai napot kell valahogy átvészelnem és holnap reggel már remélem kicsit megnyugtatnak az orvosok. Az én picim azért ügyesen bejelentkezik elég sokszor, hogy "hééjj nyugi mami megvagyok" rúg egy nagyot, mert kicsi, de nagyon erős legalábbis a sarka és a könyöke:-)
2009. ápr. 16. 08:48
 15/30 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,én túlhordtam 10 napot,te is simán túlhordhatod.Reggel szóltam a dokinak,hogy nem nézhetnénk-e meg,hogy mekkora a babó és hogy minden rendben van-e mert másnap indítani szerette volna.Akkor becsülte 3700g körülire.Éjjel megindult a víz,másnap de. meglett a lányom,4 kg-val.Ennyire lehet pontatlan az uh.Mindenképp ird meg,hogy mit mondott és ha megszülél azt is légyszi.
2009. ápr. 16. 11:47
 16/30 anonim ***** válasza:
Hát kaptál válaszokat rendesen, így én már csak bíztatni tudlak, majd írd meg, mi újság! És ne aggódj! 11 hós kislány anyukája, Aki 2830 grammal született.
2009. ápr. 16. 16:55
 17/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok kértétek írjam meg mi lett az eredmény. A babám megszületett kromoszóma rendellenességgel, és felléptek keringési zavarok 50%-os életbenmaradási esélyünk van. Koraszülött osztályon vagyunk csak most hazajöttünk összepakolni a ruhánkat, hogy vele legyünk.
2009. ápr. 28. 08:08
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Ó szegénykéim! És ezt hogyhogy nem vették észre, hogy kromoszóma rendellenesség van???? Minden jót Nektek, nagyon szurkolok (nagyon ledöbbentem, ilyenre nem is számítottam)..... Utolsó válaszoló voltam.
2009. ápr. 29. 11:41
 19/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Veletek vagyunk gondolatban!

Szorítunk, hogy minden jóra forduljon!

2009. ápr. 29. 19:19
 20/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ma újra hazajöttünk ruhákért, sajnos nincsen internet ahol lakunk, nem is lenne már rá energiánk. A kromoszóma rendellenesség okát még mindíg nem tudjuk! Az ér, ami születéskor el kell záródjon a születéskor a tüdő és a szíve között gyógyszer hatására szűkült, de nem záródott. Egyenlőre erősödnünk kell, már cumisüvegből eszünk, nekünk ez nagy előrelépés, és után irány B.pest, ha már elég erősek leszünk a műtéthez! Köszönöm, hogy gondoltok ránk. Vigyázzatok magatokra!
2009. máj. 7. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!