Anyukák, akik természetes úton szültek! Ami szülés után van, az valóban jobban fáj, mint maga a szülés?
Figyelt kérdés
Úgy értem a közvetlen utána levő vizsgálat, "takarítás", összevarrás stb.2011. aug. 15. 16:48
11/18 anonim válasza:
Nekem a betapintás sokkal rosszabb volt, erös vérzésem volt, el is altattak gyorsan. Akkor már annyira elfáradtam és nem akartam, h hozzám nyúljanak, h zártam össze a lábaim, h nem akarom. Még a lábtartót is letörtem... De muszáj volt... Sem a varratszedés nem volt fájdalmas, sem a szex utána. A betapintás miatt minden nap oxitocin injekciót kaptam hajnalban meg délután. Elöször nem éreztem semmit, késöbb meg tudtam, ha nem ülök fel, késöbb a görcsök miatt meg nem fogok tudni...
12/18 anonim válasza:
A második babánkat természetes úton szültem, így a szülés után (nem rögtön, még lemérték a babát...) jött a méhüregi betapintás, ami a császár miatt kellett (első babám császáros volt). De ezt már mondta a dokim a szülés előtt is, és hogy egy gyors altatásban is kérhetem. Naná hogy éltem vele, amúgy is rettentő fáradt voltam mert az éjjel már nem aludtam... így semmi nem fájt. Még gyorsan össze is varrt (hüvelyfalam is repedt).
13/18 anonim válasza:
Nem.
Igaz, éreztem, amikor varrt a doki. Nem a fájdalmat, csak ahogy húzta a cérnát. És inkább idegesített a dolog, hogy mikor hagynak már békén! :-)
14/18 anonim válasza:
A gétseb viszont elég kellemetlen. (lehet, hogy kicsit enyhén fogalmaztam)
15/18 anonim válasza:
Nekem a varrás fájt kegyetlenül, nem hatott az érzéstelenítő vagy nem várták meg, hogy hasson :(
16/18 anonim válasza:
Nekem nagyon rossz élmény volt az összevarrás, hiába kaptam 2 érzéstelenítőt is :S A többi nem volt olyan rossz (méh visszahúzósása, gátseb, szoptatás stb.)
17/18 anonim válasza:
EDA-val szültem, a 2 db öltésemre is kaptam egy adagot, nem fájt egyáltalán. Na de éjjel az aranyerem... az brutális volt!!! Ez volt a legrosszabb. Ma, 2 héttel a szülés után minden helyrejött, szülés után kb 5 nap volt elég rossz.
18/18 anonim válasza:
Nekem semmi nem fájt utána,vagyis persze éreztem,de a szülésnél nem volt rosszabb.nekem a varrás már megváltás volt.Gátmetszést se éreztem,állítólag előtte még injekciót is kaptam(szülésznő mondta szülés után).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!