Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés a beöntés? Fáj?

Milyen érzés a beöntés? Fáj?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 19:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

Nem fáj, sőt, nagyon jól tud esni...!

Három fáztisban is:

- Maga az anális szexet kedvelők körében a végbél ingerlése közvetlen a lövetcső bevezetése során...

- A föltöltéssel kiváltott székelési inger következtében létrejött megnövekedő anorectalis nyomás keltette inger és ennek székeléssel való akaratlagos oldása.

- A leürítkezett állapot megnyugtató érzése. ("Üresség", tisztaság, stb.)

2009. nov. 3. 11:06
 12/18 anonim ***** válasza:
12%

Sziasztok nekem anyukám fél órája adott beöntést. Először picit fájt mikor bedugta a csövet,de most már megszoktam.

Nekem tetszik ez az érzés amikor be szokott menni a víz. Én még csak 10 éves fiú vagyok de anyukám hetente háromszor szokott beöntést adni a fenekembe de a kukimba is vagyis abba a piros részbe a vágásba is szokott nyomni vizet de az már erősebb és az fáj. És azután be szokott nyúlni a fenekembe gumi kesztyűvel persze miután kakiltam és meg szokott valamit tapogatni hogy rendben van-e. Azt hiszem valami prosztatát szokott emlegetni. Nagyon szeretem a beöntést és remélem hogy te is megszereted. :) 10/F

2010. ápr. 25. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
Az utolsó válaszoló:KAMUUUUUUUUUUU!Annyira átlátszó vagy,és szánalmas....
2010. ápr. 26. 09:03
 14/18 anonim válasza:
100%

szerintem hasznos dolog mert tisztának érzi az ember magát

csak az a baj hogy ritkán tudom megcsinálni mert szülök meglátnak lehet hogy elvitetnének elmegyogyintézetbe pedig ez nem beteges dolog én tuhanycsövel szoktam sokan azt mondják hogy veszályes szerintem nem mert nem dugom semeddig se fel csak odaszoritom a lukamhoz és szépen be is megy a viz

2010. máj. 29. 22:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves Válaszadó!

Sürgetve hívom föl a figyelmed, hogy ezzel a módszerrel jó lesz vigyázni, mert:

1.)Ha erős a vízáram sugara, akkor fölmaródhat a végbél finom nyálkahártyája, fájdalmas sérüléseket okozva!

2.)Amennyiben a vízrendszer nem stabil, akkor ha ugyanezen a vízrendszeren megnyitnak hirtelen egy pl. hideg vizes csapot, akkor a beöntés vizének hőmérséklete hirtelen fölforrósodhat. Nyilván így leforrázódhatik a végbeled.

3.)A hálózati víznyomás általában 0,5-3,7bar azaz 50-370kPa (500-3700vo.cm). Ezzel szemben a Te dinamikus (nehéz székelés közbeni) anorectalis nyomásod legföljebb 12-14kPa (120-140vo.cm)Szétdurranthatja a beled. Vagy a coecumnűál lévő Bauhin billentyűn visszatorolhatja a laxificandumot az egyébként steril vékonybélbe.

Igaz ezt a módszert az egyszerűsége folytán nagyon sokan gyakorolják egy kis ügyességgel, és az érzetek megszokásával szabályozva...

Általában többször egymásutánban végzik, mintegy öblítve. Az első kettőt szokták a wc-be ereszteni, és a többit pedig, - ami már szinte tiszta víz -, a zuhanytálca/kád lefolyóba.

(

2010. máj. 31. 09:05
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Az előttem válaszoló írta hogy akár le is forrázhatjuk a végbelünket, és így jártam. Mostanában nem merek semmit sem enni mert nagyon csípi a végbelem.
2010. jún. 22. 20:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves "Leforrázó"!

Ha kéretlenül is, de fogadjon el tőlem egy tanácsot! Először is ha lehet, AZULONOL(R)kenölccsel próbálkozzon, jó mélyen bemasszírozni a végbélampullába, és kerülje a fűszeres (bors, chili, paprika, stb.) ételeket. Ha lehet néhány napig csak megfelelően rostdús táplálékokat egyen. Kerülje a hashajtást, és kerülje a székrekedést. HA napok alatt nem gyógyul, akkor forduljon feltételen szakavatott proctologus szakorvoshoz!

Gyógyulást:

(Rata B. DAniel)

2010. jún. 28. 12:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Bocsánat, elírtam! A kamilla = orvosi székfű virágából készült kenölcs neve azulenol...

R.B.D

2010. jún. 28. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!