Nagyon rossz szülés előtt a beöntés? Nem megy tőle a hasunk egész szülés alatt? Milyen érzés a szülés? Fájdalmas nagyon?
Én a beöntéstről rettegek, de azt mondják az semmiség!
A szülés pedig nem egy leányálom. De ez attól is függ szerintem, hogy hogy állsz hozzá és milyen a fájdalomküszöböd. Én 24 hetes ikerterhes vagyok és monddhatni le se szarom azt, hogy mi lesz. Nem érdekel, úgy érzem bírni fogom. Persze majd ha megszültem azért visszajövök és elmondom elég volt e ez a hozzáállás a dologhoz. Egyénbként milliárd asszony túlélte már, nem lesz gond hidd le ha te is ott leszel. Ne erre gondolj, hanem az utána következő szép dolgokra!
Én sokkal rosszabbra számítottam, ami a beöntést illeti. egyáltalán nem volt vészes, ne izgulj. Mire jöttek a fájások, már rég túl voltam rajta. (nekem először elfolyt a magzatvíz) A szülés alatt már semmi nem fog jönni, mivel minden kijött előtte.:) Sőt utána pár napig ne is várj semmit!
Milyen érzés a szülés? Nagyon változó. Hallottam olyat, hogy nem is fájt az illetőnek, de van, aki sokat szenved. Én kicsit nehezen szültem. Igazából sokmindent mondanak, de nem lehet rá teljesen felkészülni. Gondolj rá úgy, hogy nemsokára találkoztok!!!!:) Nagyon jó érzés és egyből elfelejted a rosszat, mert rájössz, hogy ez az egyetlen dolog az életben, amiért érdemes szenvedni!!!:) Nem mondom, hogy könnyű lesz, de idővel megszépül az egész!!!
Várd a találkozást! Sok sikert, jó babázást!!!
A beöntés semmi a szüléshez képest.Kicsit kellemetlen...Nekem elsö baba volt,nagyon megszenvedtem.Hosszú,és fájdalmas volt.38 óra.Ahogy meglátod a babádat tényleg mindent elfelejtesz.Lehet,hogy neked nem lessz sem hosszú,sem nagyon fájdalmas.Mindenkinek más.
Egy a lényeg,hogy ne félj töle.
Cáfolnám az előttem szólókat!
Olyan lesz a szülésed, amilyent "te szeretnél" vagy elképzelsz magadnak. Ezek a dolgok mind fejben dőlnek el - nem csak szerintem, hanem sok orvos és nővér szerint is. Nem kell túl nagy feneket keríteni a dolognak. Én megmondtam előre, hogy nem fogok órákig vajúdni - se kedvem sem erőm hozzá - 2-3 óra alatt megszületett a kisfaiam. Utólag már alig emlékszem a fájdalomra, a kitolás volt talán kemény. De ott meg ahogy a nővérem is mondta nyomni kell erősen amkor szólnak. De lehet, hogy csak nekem volt nagy szrencsém, nem tudom. Nem kell foglalkozni a rémisztgetésekkel!!! Engem is a gátmetszéssel, érzéstelenítéssel, beöntéssel agyonparáztattak. Ehhez képest a gátmetszést nem is éreztem, érzéstelenítést nem kaptam, sőt beöntést sem. Ki lehet bírni, minden nő arra termett, hogy meg tudjon szülni egy gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!