Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor pakoltad össze a kórházi...

Mikor pakoltad össze a kórházi pakkodat és mikor lett szükség rá?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 13:25
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

31. héten kezdtem mert akkor már sok volt a jóslóm, megrövidült, felpuhult a méhnyak és beékelődött a picim, szóval koraszülés gyanús lettem, de azért tudtam, hogy olyan nagyon korán nem fog jönni, ezért a pakolgatás abból állt, hogy a kötelező fekvés mellett amikor épp felkeltem pisilni vagy inni odatettem a táska mellé a szőnyegre ezt-azt. Apránként megvettük ami még hiányzott, így a 35. hétre startra készen vár a gyerekszobában.

Most töltöttük a 36. hetet, külső-belső méhszáj 1-1 ujjnyira nyitott és ismét sok a jóslóm. Doki szerint bármikor esélyes, hogy indulhatunk :)

Összességében szerintem jobb időben kezdeni annak aki először szül mert elég sok időt elvesz, hogy mindent átgondolj, beszerezz, kimoss, becsomagolj...

2011. aug. 24. 20:58
 32/32 anonim válasza:
Én szülés előtt 2 nappal összeraktam mindent! Aztán a 39. héten megszületett a baba.
2011. aug. 24. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!