Mikor pakoltad össze a kórházi pakkodat és mikor lett szükség rá?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 13:25
21/32 anonim válasza:
28 hetesen pakoltam össze most pár napja. Nem tudom mikor lesz rá szükség, de nem akarok majd az utolsó percekben kapkodni. Így nyugodtan ülhetek itthon, mert minden össze van készítve :)
22/32 anonim válasza:
A 32. hét környékén kezdtem el.A 35. hétre meg volt minden.Onnantól, már csak mindig aggódtam, hogy biztos meg van e minden, így hetente ki és vissza pakoltam! :)
1 nap túlhordással lett meg a lányom.
23/32 anonim válasza:
36-37 hetesen kezdtem el bepakolni, 2nap alatt minden megvolt. Aztán 41+2 napra született a fiam.
24/32 anonim válasza:
36.héten, és a 39. héten kellett.
25/32 anonim válasza:
Nagyon korán megvettem mindent, de az összepakolást halogattam. Megbeszéltük a párommal, hogy elmegyünk a 38 hetes uh-ra, ha hazajöttünk összepakolunk. Hát én már nem jöhettem haza, úgyhogy anyukám, a párom és az anyósom rakta össze nagyjából a cuccaimat. A következő babánknál a 36. hétig össze fogok pakolni. Sosem lehet tudni.
26/32 anonim válasza:
mindkétszer a 37 héten.Nem indult be hamarabb így elsőnél 40+2 vonultam be a kórházba,másodiknál 38+5 programozott császármetszésre.
27/32 anonim válasza:
37 hetesen pakoltam össze
de a 41 dik hétig ott porosodott a bőrönd az előszobában :)
28/32 anonim válasza:
Elso babaval 34 hetesen fogtam neki a csomagnak, kb 10-szer atrendeztem, 42 hetesen kellett csak. Most 38 hetes vagyok, multheten felmentunk a korhazba, megvizsgaltak, azt mondtak bent kell maradjak, kiszoltak ferjemnek, hogy hozhatja a csomagot. Szegeny majdnem lefordult a szekrol. Vegul nem kellett bent maradjak, s ahogy haza ertunk odarakott hogy keszitsem elo a csomagot, epp ma fejeztem be.
29/32 anonim válasza:
35. héten lett (volna) rá szükség, de még nem volt összeszedve. Még javában dolgoztam is, reggel is munkába indultam volna, ha éjjel nem kezd el szivárogni a víz. Úgyhogy reggel csak sos-ben a legfontosabb 1-2 dolgot dobáltam be a táskába, apa egy csomó mindent hozott utánam.
Legközelebb legkésőbb a 35. hétre összeszedek mindent, nem akarok még egyszer így járni...
30/32 anonim válasza:
A 36. héten készült el 98%-ban. A maradékot apa rakta össze a 38. héten, miközben nekem csordogált a magzatvizem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!