Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor pakoltad össze a kórházi...

Mikor pakoltad össze a kórházi pakkodat és mikor lett szükség rá?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 13:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
37. héten összepakoltam, alig léptünk a 38. hétbe mehettünk is szülni. :) Jó volt az időzítés.
2011. aug. 11. 14:01
 12/32 anonim ***** válasza:
A 38. héten fejeztem be a csomagot, tervezett császár lett volna 39+6 napra, de 3 nappal előbb hajnalban megindult.
2011. aug. 11. 14:05
 13/32 anonim ***** válasza:

Első babánál 35 hetesen, aztán csak kerülgettem a sarokban, mert 42. hétre született.

Második babánál nem voltam összepakolva amikor 34 hetesen kórházba kerültem 1 hétre, amikor kiengedtek összepakoltam. Ő 38. hétre született.

2011. aug. 11. 14:21
 14/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 32. héten kezdtem el. Nagyjából teljesen kész is volt.

A 34. héten mentünk terhesgondozásra toxémia miatt már haza sem engedtek, irány a kórház. Ott megvizsgáltak, és mivel a vérnyomásom nem rendeződött, minden eshetőségre felkészülve átküldtek mentővel egy olyan kórházba, ahol van PIC. Mire a férjem fordult a cuccal, a baba meg is lett Sos császárral. Szegény a hiányzó dolgokat csak bedobálta.

Azért könnyebbség volt, hogy nem akkor kellett mindent összekészítenie.

Egyébként a 32. hétig nem volt semmi bajom, akkor kezdtem csak el vizesedni, és nem éreztem rosszul magam. Egy pillanat alatt lettem toxémiás.

Szerencsére mindketten jól átvészeltük a dolgot.

Egy 8 hós baba anyukája.

2011. aug. 11. 14:25
 15/32 anonim ***** válasza:

Én a 34. hét körül kezdtem összepakolni, kb. 2 hét alatt nagyjából meg is lett. Most a 38-at töltöm nemsoká, de nekem megnyugtató, hogy csak fel kell kapni és vinni.

21 hetesen bekerültem a kórházba egy autóbaleset miatt és rossz volt, hogy a férjem azt sem tudta mit hozzon be.

2011. aug. 11. 14:36
 16/32 anonim ***** válasza:

1. 37.héten (mert előtte dolgoztam). Ami hiányzott, arról egy listát tettem a táskára, ha indulni kell, akkor rögtön tudjam, mit kell még berakni (amit utolsó pillanatban tudsz berakni, pl telefontöltő, személyi igazolvány, stb) 39+3-ra szültem.

2. babánál már a 32. héten össze voltam pakolva - 40+6-ra szültem.

2011. aug. 11. 15:03
 17/32 anonim ***** válasza:
Az első gyerekemnél a kiírt időpont előtt egy héttel,végül 40+5 naposan szültem.A 2. babánál olyan 36 hetesen,mert NST-n voltam-a dokinőm először a 35.héten küldött,mivel a Cx 2100 volt-és az eredmény azt mutatta,előbb érkezik a baba...így is lett,37+3 hétre megszületett a kicsi.
2011. aug. 11. 15:23
 18/32 anonim ***** válasza:
84%
34 hetesen, mivel sokat keményedtem, jóslók is voltk, meg megrövidült méhnyak, nyílni kezdő méhszáj. aztán most töltöm a 37. hetet, és szerencsére még nem kellett eddig.
2011. aug. 11. 15:24
 19/32 anonim ***** válasza:
Amikor betöltöttem a 36. hetet,akkor összepakoltam, de láttam,hogy nagyon nem akar a babám kijönni, így mindent kiszedtem a táskából,egy polcra,hogy csak be kelljen dobni. Végül 41+3 napra érkezett meg babácska
2011. aug. 11. 15:24
 20/32 anonim ***** válasza:

Elsőnél már 34-35 hetesen össze voltam pakolva.

Másodiknál 37-38 hetesen.

Most a harmadiknál 40+1 vagyok, most pakoltam össze.

Amúgy az elsőt 42.hétre szültem, a másodikat 40+2 re a harmadik pedig még bent csücsül és nem úgy fest mint aki igyekszik kifelé-...

2011. aug. 11. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!