Mikor pakoltad össze a kórházi pakkodat és mikor lett szükség rá?
35. héten már elkezdtük összerakni párommal.
40+5. napon sürgősségi császár lett a vége.
Én a 36. héten kezdtem és nem sikerült befejeznem.
38 hetesen szültem, 3 óra alatt lett meg a babám fájásgyengeséggel, amúgy a doki szerint 1,5 alatt meg lett volna. Esélyem nem volt bepakolni a hiányzó dolgokat. Úgy hozták utánam.
36 hetesen pakoltam össze.Néhány dolgot kihagytam, azt felírtam egy lapra és a csomagomra raktam.
37 hetesen mentem szülni.Volt időm.Mikor elfolyt a magzatvíz még megborotválkoztam, megfürödtem, a hiányzó dolgokat bepakoltam.
Én is kb.a 36.-dik hétben kezdtem el bepakolni,
40+2 mentem be a korházba,elfakadt burokkal:))
A 30. héten véres vizelettel bekerültem a kórházba. Semmim nem volt össze szedve, még egy kórházi papucsom sem volt, az itthoni szőrös-bojtos csodát meg mégsem vihettem. A Férjem ment sos-be papucsot, pizsamát venni, ő szedte össze a szükséges dolgokat. Miután 2 hét után kikerültem első dolgom az volt, hogy menetkészre összeállítottam a kórházi pakkot, olyannyira, hogy már ásványvíztől kezdve mindent pakoltam bele.
Soha nem tudhatja az ember mikor lesz rá szükség. Jobb időben legalább a nagyját összeszedni egy helyre, hogy ne az utolsó utáni pillanatban kelljen kapkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!