Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a magzatvíz elfolyik akkor...

Ha a magzatvíz elfolyik akkor azonnal be kell menni a kórhàzba?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy előtte még pl:lezuhanyoznék,rendbe raknàm magam? És ilyenkor a fogadott dokit hívjam hogy megyek? Mert álttalában annyira elfoglalt hogy nem mindig veszi fel a telefont. Vagy a kórhàzat hívjam? Ès még annyit hogy majd mentővel mennék be a kòrhâzba. Kinek hogy zajlott?
2011. aug. 9. 23:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én zuhanyoztam, de minek?! Folyamatosan folyt belőlem a zöld magzatvíz. Mentőt hívtunk, ott már erősödtek a fájások. Adatfelvétel után elküldtek zuhanyozni, aztán ctg-re kötöttek, és órákig ott senyvedtem, nem mozdulhattam :(

Ahhoz képes, hogy már nem volt tiszta a magzatvíz, nem voltak szívbajosak a szülészeten, csak ennyi óvintézkedés volt, hogy nem kelhettem fel, ez viszont meghosszabbította a vajúdást, sokkal hosszabb ideig tartott, mire kitágultam eléggé. Nagyon szerettem volna kicsit fölkelni, nem engedtek.

Az otthoni magzatvíz-elfolyásra visszatérve: próbálkoztam törülközővel, mert azt olvastam, hogy azt kell berakni, nem holmi betétet.. Én több törülközőt is elhasználtam, mire megérkezett a mentő. Még jó, hogy bazi nagy volt a kismama-nadrágom, az alatt is törülköző volt bent :DDD

És én határozottan mentőt javaslok, az a legbiztonságosabb. Ha felgyorsulnak az események, akkor is jó kezekben vagy :)

Könnyű és gyors szülést kívánok Neked! :)

2011. aug. 10. 23:18
 12/13 anonim ***** válasza:

23:18 vagyok, én beöntést sem kaptam, gondolom a zöld víz miatt, hogy ne ugráljak...

Szintén Miskolc.

2011. aug. 10. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem azt mondta a doki és a szülésznő is, hogy ha elfolyik a magzatvíz akkor le kell feküdni!

HA a baba nem ékelődött még be akkor a magzati részek előreeshetnek a hüvelybe (köldökzsinór, kar, láb)

Ha a köldökzsinór esik előre az nagy baj...

Azt mondták, hogy ilyenkor, ha autóval megyünk a kórházba akkor is feküdni kell (hátsó ülés p.)

Persze ez nem az én véleményem, nekem is mondták.

2011. aug. 11. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!