Ha a magzatvíz elfolyik akkor azonnal be kell menni a kórhàzba?
Én zuhanyoztam, de minek?! Folyamatosan folyt belőlem a zöld magzatvíz. Mentőt hívtunk, ott már erősödtek a fájások. Adatfelvétel után elküldtek zuhanyozni, aztán ctg-re kötöttek, és órákig ott senyvedtem, nem mozdulhattam :(
Ahhoz képes, hogy már nem volt tiszta a magzatvíz, nem voltak szívbajosak a szülészeten, csak ennyi óvintézkedés volt, hogy nem kelhettem fel, ez viszont meghosszabbította a vajúdást, sokkal hosszabb ideig tartott, mire kitágultam eléggé. Nagyon szerettem volna kicsit fölkelni, nem engedtek.
Az otthoni magzatvíz-elfolyásra visszatérve: próbálkoztam törülközővel, mert azt olvastam, hogy azt kell berakni, nem holmi betétet.. Én több törülközőt is elhasználtam, mire megérkezett a mentő. Még jó, hogy bazi nagy volt a kismama-nadrágom, az alatt is törülköző volt bent :DDD
És én határozottan mentőt javaslok, az a legbiztonságosabb. Ha felgyorsulnak az események, akkor is jó kezekben vagy :)
Könnyű és gyors szülést kívánok Neked! :)
23:18 vagyok, én beöntést sem kaptam, gondolom a zöld víz miatt, hogy ne ugráljak...
Szintén Miskolc.
Szia!
Nekem azt mondta a doki és a szülésznő is, hogy ha elfolyik a magzatvíz akkor le kell feküdni!
HA a baba nem ékelődött még be akkor a magzati részek előreeshetnek a hüvelybe (köldökzsinór, kar, láb)
Ha a köldökzsinór esik előre az nagy baj...
Azt mondták, hogy ilyenkor, ha autóval megyünk a kórházba akkor is feküdni kell (hátsó ülés p.)
Persze ez nem az én véleményem, nekem is mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!