Jó lenne ma szülni, van valami praktikátok?
Cx 1110, 10 percesek 20 órája folyamatosan, de nem erősödnek. Tudom akár pár órán belül is rágyorsíthat és meglehet, de még 1 hétig is eltarthat...
Mit érdemes kipróbálni hogy rábeszéljem a babát a kibújásra? 40+2 hetes vagyok, amúgy minden okés.
egyél sok fűszeres kaját barátnőmnek az indította meg a szülést:)
sok boldogságot!
haha köszi :) az a vicces mindenhol azt írják hogy könnyű kajákat egyen az ember már csak ha jóslózik, na én már majdnem egy napja nonstop jóslózok, és csak "fitness" kajákat kívánok, ami eddig volt:
újhagymás juhtúrós lángos
palacsinta iszonyat mennyiségben mindenfél
libazsíros tepertős kenyér lilahagymával zöldségekkel
kakaós csiga kakaóval
csokis fánk
... és ha férjem hazajön mindenféle szex előtt még elvitetem magam kolbászt zabálni valami talponállós hentibe :) a zabálhatnékot jobban érzem mint a fájásokat, nagyon durva :D
próbálom megadni amit kíván a szervezetem (eddig végig diabétesz diétáztam szóval baromira ki vagyok éhezve ettől lehet - gondoltam a 41. héten már lesz**om) és remélem bejön a jóslatotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!