A nők nem tudnak ordítás, üvöltés kiabálás NÉLKÜL szülni?
Minden filmben amikor szül egy nő, ordít, üvölt torkaszakadtából a fájdalomtól.
Minden nő ilyen amikor szül?
Van aki hangok nélkül is megtud szülni?
... és amikor a bébi megszületik és odaadják becsomagolva az anya már talpig sminkben, szupi frizkóval, full lapos hassal és el se kell látni az alfelét, a picibaba meg se nyomódott nem maszatos vöröses kis "csoffadtka"...
hát ha így lenne a valóságban akkor inkább mindenki visítana 5percig mint a malac, és nem próbálna viselkedni...
Egyszer sem üvöltöztem, de még nem is nyöszörögtem :O
Fáj baromira, de nem hagytam, hogy a kiabálás elvegye az erőmet.
Elsőnél én is kiabáltam, másodiknál már rájöttem tök felesleges:))) Ott csak nyögtem.
De szakmámból adódóan láttam jópár szülést már és nagyon sokan egy hangot se adtak ki!!!!:)
nekem egyszer azt mondta egy szülésznő, hogy azok a nők akik a legjobban szenvednek, azok úgy sem fognak kiabálni, mert nincs erejük.
És tényleg....hang nélkül szültem.
Hát....én hangoskodtam....tök fölöslegesen akkor is nyomtam, mikor nem kellett volna és az nem volt túl jó. Aztán mikor "ráéreztem" már könnyebb volt. De ahogy elnézem, ide csak a "hang nélkül szülő" anyukák írnak, érdekes. Erre egyébként büszkének kell lenni? Nekem qvára fájt, nagyon nehezen tágultam, nem szégyenlem, hogy néha hangos voltam.
Ami meg a filmekben van, az meg már tényleg túlzás.
Akkor itt vagyok én is,a másik hangoskodó anyuka :D
Én sem szégyellem,hisz világra hoztam egy gyönyörű babát.Minden fájdalmat megért.Mindenkinek más a fájdalom küszöbe.Nekem jól esett kiabálni,mondhatni úgy vezettem le a fájdalmat,kimerültséget stb.14,5 óra volt a szülésem.
Egy pasi tuti nem tudna elviselni ekkora fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!