Ki ivott gyömbért és tonicot a szülés "érdekében"? Bevált?
Ez csak akkor indítja be a szülést,ha mind a kettőt iszom?
Tudom hogy ezek a kis trükkök akkor alkalmazhatók,ha a méhlepény,és a baba is elég érett és készen állnak.
De miért kell a kettőt inni,ha kell?
40 hetes Kismama
Ez szerintem ugyanolyan hülyeség, mint az, ha ég a gyomrod, akkor nagy hajjal születik a baba és ehhez hasonlók.
Majd ha jönni akar, akkor fog megszületni.
Élvezd az utolsó időt!
Én úgy tudom pont NEM szabad tonikot inni, egész terhesség alatt nem tanácsos mivel a benne lévő kinin zárhatja a Botallo vezetéket ami a baba szívénél van.
Én nem innám meg.
Én nem tudom ezekkel most mi van,csak mert hallottam hogy ezzel elősegíteni lehet a szülés beindulását.
Gondolom olyan ez,mint bármi más,nem bebizonyított.
Gondoltam rákérdek mit gondoltok róla.
Valakinek bevált,mert a görcsöket előidézte,van aki csak ártott vele magának.
Várom hogy megszülessen a kicsi,de rábízom mikor,és hogyan.
Köszönöm a válaszokat
Szóról szóra a 6.oldalon szerepel ez:
Nekem a tonic és a gyömbér jött be illetve egy ismerősömnek is én is tőle halottam.Délután ittam egy fél liter tonicot késöbb fél liter gyömbért este meg jöttek a fájások mehettem a kórházba.A bábakoktélt viszont nem ajánlom mert többet ártasz vele mint használ.Sajnos én is kipróbáltam aztán kaptam olyan görcsöket alig bírtam élni és aztán kiderült csak josló fájásokat csinált de abból is a legerősebb fajtát.Meg azért sem ajánlom mert a ricinustol a babád belekakilhat a magzatvízbe ami veszélyes.Inkább mozogj lépcsőzz séta sex és igyál tonicot:)5 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!