Milyen homeopátiás bogyókat vegyek a könnyebb vajúdás és szülés érdekében?
Kidobod a pénzed az ablakon. Szeintem legalábbis. én ezek nélkül vajúdtam, 4óra után kértem az EDÁ-t. A sógornőm szedte őket (sajna nem tudom mit, de málnalevél biztosan volt köztük) és ő egy kicsit korábban "adta" fel. Vagyis tökmindegy, a vajúdás fájdalmas és hosszú dolog, viszont az egyetlen fájdalom aminek van értelme az ember életében! Ha könnyen kívánod átélni,kérj érzéstelenítőt, az a tuti!
sok sikert és könnyű születésnapot nektek!
Van aki hisz benne, van aki nem, van akinek használ, van akinek nem...
De nálunk pl nem adnak semmilyen fájdalomcsillapítót...
Bocsánat, én sem adtam érdemleges választ, én is keresem a lehetőségeket erre, sokan dícsérik a bogyókat:-)
Szia!
Szerintem a legjobb, ha itt körülnézel...
A legtöbben ezeket ajánlják:
Szülés előtt, a 36.
CAULOPHYLLUM 30 CH
napi 1x5 golyó A méhnyak izomzatának puhítására, előkészíti a könnyebb vajúdást.
Szülés közben:
CIMICIFUGA RACEMOSA 30 CH
Szintén méhnyakizom-tágító, rendszeres fájásoknál félóránként 3-5 golyó.
Szülés után:
STAPHYSAGRIA 30 CH
napi 2x5 golyó A gátmetszés vagy császármetszés sebgyógyulását serkenti, javítja, és fájdalomcsillapító hatású.
kezdd el, nekem is álomszülésem volt, én is azokat szedtem, amit leírtak fentebb! És mellé ittam a málnalevél teát. Higgyél benne, segít! Én fél óra alatt szültem meg a babámat, 3,3kg, 56 cm, és nem fájt. A szülésznőm szerint a homeopátiás bogyók miatt. Első babás anyuka vagyok és már 6 hete szültem. Staphisagria is nagyon jó, én hazajöttem a kórházból, másnap már nagybevásároltam az auchanban egyedül, miközben a férjem babázott :)
És boldog babavárást.
Köszi szépen, jó ilyet olvasni! Remélem, nekünk is segít majd!
Gratulálok a kisbabádhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!