Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Méhlepény "megszülése"....

Méhlepény "megszülése". Hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

Bocsánat, tudom, hogy hülye kérdése, de már napok óta motoszkál bennem, hogy hogyan fog ez lezajlani. Az orvosomtól szégyelltem megkérdezni, mert van, hogy kiröhög, ha kérdezek valamit. Kismama ismerősöm nincs, én császárral születtem, szóval édesanyámnak sincs ilyen tapasztalata.

Első szülés lesz, szóval még nincs ilyen téren tapasztalatom.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2011. aug. 3. 08:47
1 2 3
 21/29 alaszka ***** válasza:
100%
Nyugi, az már semmi se lesz a szülés után, én egyiknél se éreztem, talán a szülésznő rásegített kézzel a hasamon, de nem fájt egyáltalán, aztán láttam, hogy elvitte a kezében, és a másik szülésznő megnézte egyben jött-e ki. Ezen ne aggódj, erre nem fogsz emlékezni sem.
2011. aug. 3. 14:22
 22/29 anonim ***** válasza:
65%
Én orvos vagyok, de amikor megszültem a kislányomat, mondták, hogy akkor nyomjak még, mondom minek? Mondja a doki, hogy hát a méhlepény, mondom, ja még az is van? Egyet nyomtam, nem is éreztem, kijött. Nekem amúgy maradt bent darab, kikapartak szülés után, de nem altattak el és egyáltalán nem fájt. Olyan volt, mint amikor a baba mozog a pocakban.
2011. aug. 3. 21:24
 23/29 A kérdező kommentje:
Köszi! Most már megnyugodtam, hogy ez nem is vészes :)
2011. aug. 4. 09:35
 24/29 anonim ***** válasza:
Az első szülés után én sem éreztem.A második szülésnél viszont a baba megszületése után 10 perccel egyszer csak ismét jött egy-két fájás(nem túl erős,de hirtelen megijedtem) és már kinn is volt.
2011. aug. 4. 13:53
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Az első babámnál nekem is észrevétlenül távozott a lepény, már csak azt láttam, hogy a szülésznő kezáben van. Második szülésnél, viszont nem akart leválni. Kaptam több oxitocin injekciót, amitől elég erős fájásaim voltak, közben az orvos nyomta a hasam a szülésznő húzta a lepényt én meg markoltam az ágyat fájdalmamban. Könyörögtem egy kis szünetért. kb 15-20 perc lehetett mire kijött. Tovább tartott, mint maga a szülés.
2011. aug. 5. 07:47
 26/29 A kérdező kommentje:
Jujj, ez azért kellemetlen. De a lényeg, hogy kijött :S
2011. aug. 5. 08:42
 27/29 anonim válasza:
Szia, én 7 hete szültem, de a méhlepény megszülése az semmiség volt. miután megszületett a kisfiam, a szülésznö kihuzta a méhlepényt,én ugy éreztem mintha forrot pisilnék,semmi mást, meg is mutatta nekem hogy néz ki. De hidd el a szülés a nehéz és miután kint van a gyerek azután már gyerekjáték az egész. Engem még vartak is csak ugy érzéstelenittés nélkül és még az sem fájt. Ne is gondolj arra hogy hogyan lesz meg a méhlepény mert az semmi fájdalommal jár és fölöslegesen idegeskedsz. Könnyü szülést neked:)
2011. aug. 8. 20:34
 28/29 anonim válasza:
Elözö vagyok, nekem is elsö szülésem volt, 4 kilos kisfiut szültem.
2011. aug. 8. 20:36
 29/29 anonim ***** válasza:
Nekem csak megnyomta a doki a hasam, és kijött simán, fájás nélkül.
2011. aug. 10. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!