A méhlepény megszülése fáj?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 21:03
1/16 anonim válasza:
Ha nem mondja a doki,hogy jön a lepény akkor észre se veszem annyira elvoltam a lányommal foglalva :)
Egyébként nem fáj
2/16 anonim válasza:
Hát, miután a babád feje kibújt, már semmi se fog fájni :DDD
Nekem akkor beadtak még egy kis oxitocint, a doki megnyomkodta a hasamat, és kijött a lepény. Utána a varrás rosszabb sokkal. Könnyű szülést kívánok!
3/16 anonim válasza:
Én is arra számítottam, hogy a lepénynél is olyan görcseim lesznek, mint a vajúdásnál, de meg sem éreztem amikor kijött:)
4/16 anonim válasza:
annak fáj akinek nem válik le,akkor ha a szerencsétlenebbek közé tartozol letépik szinte:S de hát ez ritka mint a fehér hollÓ:)
5/16 anonim válasza:
hát nekem nem vált le, majdnem mütöttek, de aztán mégis sikerült megszülni. de rosszabb volt mint a baba kitolása. az fájt igazábol amikor a doki segitett h kijöjjön - nyomta a hasam meggyürte.
de remélem te a szerencsések közé tartozol :) könnyü szülést neked :)
6/16 anonim válasza:
én észre sem vettem, hogy kijött.. ha nem mondják, akkor nem is tudok róla..
7/16 anonim válasza:
Nekem egyiknél sem fájt, de hallottam olyat, akinek úgy kellett leműteni.
9/16 anonim válasza:
Érdekes, nekem a méhlepény megszülése pont annyira fájt, mint ahogy a babámat nyomtam ki. Pedig a méhlepény kb 70 deka, a lányom pedig 3,5 kiló volt. Nem tudom, nekem miért fájt annyira, de akkora görccsel (fájással) jött, hogy csillagokat láttam. Még kérdeztem is a dokit, hogy véletlen nem még egy gyerek jött világra?? :)
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!De nem szülök még 16 éves vagyok.Csak érdekelt.:)
2010. ápr. 24. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!