Ilyenkor ez hogy működik? Császáros kérdés.
Az első babámat császárral szültem tavaly januárban és emiatt kérdeztem az orvost akinél voltam múlt héten,hogy császárra számíthatok vagy jöhet a sima szülés is.Igazság szerint félek (ki nem) a sima szüléstől,mert nem ismerem. :P
Nos a doki azt mondta,hogy inkább császárra készüljek,mert első után általában (90 %) császár lesz a következő is.
Ilyenkor kapok egy időpontot szüléshez vagy ha beindul a szülés,akkor császároznak?Vagy hogy van ez?
Nincs fogadott dokim és 3 hét múlva megyek vissza a dokihoz a 36. heti vizsgálatokra!
Aki volt hasonló helyzetben megosztaná velem,hogy hogy zajlott neki?
Előre is köszönöm!
Nekem két éve volt az elsőcsászárom.Most 3
hete
a második.Az orvos síma szülést megpróbálta volna, de én kértem hogy újra császár legyen,és mivel szabira ment volna, én 38 HÉTRE MEGBESZÉLTEM VELE az időpontot.De előtte nap rosszul lettem, és így kivette akkor éjjel,haránt fekvésben volt, a köldök zsinor 3x a nyakán.Így volt biztonságosabb számomra, és a sors is így akarta.De ő végig szerett volna, ha megpróbáljuk természetesen,csak hát a baba se fordult be, én sem akartam kivárni a végét, mert féltem, hogy baj lesz.Az első elég problémás volt sajnos.Most meg küzdök a fájdalommal,mert a második azért jobban fáj, az elsőt nagyon jól viseltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!