Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az epidurális érzéstelenítés fáj?

Az epidurális érzéstelenítés fáj?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodom egy ideje, hogy kérjek -e majd a szülésnél vagy sem és felmerült bennem a kérdés, hogy vajon mennyire lehet kellemetlen? :)

37 hetes kismama

2011. aug. 2. 00:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is kértem a lányomnál,de megbántam utólag..Nekem is folyt az agyvíz és 2 hétig iszonyat fejfájásom volt ha megmozdultam..

most 22 hetes vagyok,de biztos hogy nem fogok kérni a szülésnél..Inkább érezzem több órán át akár a fájásokat és fájjon a szülés mint 2 hétig a fejem fájjon.....

2011. aug. 3. 18:58
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem kérjél mindenképp,nekem abszolút nem fájt mikor kaptam,és a fejem se fájt utána.Az viszont igaz,hogy utána fáj a hátad,de nem vészes

2011. aug. 3. 22:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérjél. Semmi bajom nem volt vele, és akik szintén kaptak, akikkel ilyenekről beszéltem kb. minimum 10 ember, senki nem említett sem hátfájást, sem fejfájást. Attól még persze elhiszem, hogy előfordul, de most olvasok ilyet először, és nagyon csodálkozom. Eddig még sosem hallottam ilyen fájdalmakról, kétszer szültem. :o
2011. aug. 4. 01:57
 14/17 anonim ***** válasza:
De eda-nál nem folyhat agyvíz...... nem szúrnak bele a gerinc burkába! Akkor azt rosszul csinálják! Nekünk szülésfelkészítőn megmutatták az anatómiáját, hogy mikor hová szúrnak. Amikor beleszúrnak a burok részbe (és ahol gond lehet) az a spinális érzéstelenítés. NEM MINDEGY MELYIKRŐL BESZÉLÜNK!
2011. aug. 4. 09:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Tényleg így van, én is utánajártam:o)

Viszont szerintem ne beszéljük le róla, ha szeretné kérni, hát kérje! Mindenkinek joga van eldönteni és attól nem lesz sem jobb sem rosszabb anya, hogy szenved-e végig, vagy sem.

2011. aug. 4. 10:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Te egy hős vagy a szememben, szinte alig látok már tőled. XD

2011. aug. 5. 11:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Remélem ez nem ironikus célzás volt...nincs kedvem előlről kezdeni a vitákat.
2011. aug. 5. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!