Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy zajlott le a szülésed a...

Hogy zajlott le a szülésed a debreceni klinikán onnantól hogy bementél, és kiengedtek? elmesélnéd?

Figyelt kérdés

és kinél szültél? és mikor?

köszi a válaszokat !!

2011. aug. 1. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
2 éve szültem,nem volt fogadott orvosom.én bent feküdtem a szülés előtt egy hónapot a patológián.kedden délután kettőkor kezdődött,azonnal beállt tíz percesre.ez így ment hajnal kettőig,akkor már öt perces lett.Nem mentem fel a szülőszobára,a szobában vajúdtam,sétáltam még az udvaron is.szerdán délután ötkor közölték,hogy rosszak az eredményeim,csütörtökön reggel beindítják.Akkor szóltam,hogy fájásaim vannak előző nap óta,de enyhe fájásokat mutatott a fájásmérő annak ellenére,hogy nagyon erősnek éreztem.azt mondták,alacsony a fájdalomküszöböm.ezzel nem értettem egyet,de nem vitatkoztam.aztán bementem a szobába és elkezdett szivárogni a víz.akkor felmentem a szülőszobára és 1,5 óra múlva ,meglett a fiam.fent megvizsgáltak,már 4 ujjnyira ki voltam tágulva.kaptam oxitocint,amitől még erősebbek lettek a fájások.három nyomásból lett meg pár perc alatt.a férjem elem volt,elvágta a köldökzsinórt.fél órát feküdtem,aztán mentem pisilni,zuhanyozni,aztán le a szobába.ja doki egyáltalán nem volt jelen,nem ért rá,mert más nő is szült,csak szülésznővel szültem.aztán egy számomra ismeretlen doki foltozott össze,ami szinte jobban fájt,mint a szülés.a gátmetszést nem éreztem
2011. aug. 1. 18:59
 2/2 anonim ***** válasza:
85%

2 éve szültem én is, illetve pár hét múlva megint ott fogok szülni. 37. heti nst és flow eredménye rossz lett, már nem is engedtek haza, befektettek. Délután és este is volt nst, este döntötték el az eredmények alapján, hogy indítják a szülést. A terhespatológián így csak pár órát töltöttem. Este 8-kor már a szülőszobán voltam, beöntést kaptam, zuhanyoztam, borotváltak. Közben lázasan írogattam az sms-eket mindenkinek, meg berendeltem a férjem, hogy szülés lesz, és jött anyukám is (aki másnap utazott volna az ország másik végébe tesóm diplomaosztójára...). Aztán a vajúdúágyon vagy min folytatódott a történet. Volt fájástevékenység -mérő, meg szívhangot is néztek, kaptam edát is, meg infúziót (?) is, szóval volt 1-2 cső bennem. Amikor pisilni kellett menni, úgy gurítgatta az állványt mellettem a szülésznő (fogadott volt). Aztán valamikor burkot repesztettek, meg végigbeszélgettük négyesben az éjszaka felét, de onnantól már erős fájásaim voltak, az edát csökkentették vagy nem tudom, de nagyon fájt, már akkor beszélni sem bírtam. Hajnal 4-kor jelent meg a buksija a kisfiamnak, így telt el egy óra.. (!), aztán áttettek a szülőágyra, és fél óra volt a kitolás, illetve nyomás (mert 2 szülésznő nyomta ki, a doki meg lent "húzta"). Aztán rámtették a kisfiamat, de alig emlékszem valamire. Utána 1 óráig varrt a doki, az is nagyon fájt. Aztán este tértem magamhoz valamikor, bár a 2 órás őrzőben való tartózkodásra még emlékszem.

Te hány hetes vagy? A Klinikán szeretnél szülni?

2011. aug. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!