Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mivel kedveskedjek a most...

Mivel kedveskedjek a most szülő sógornőmnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék neki bevinni valamit, de nincs ötletem. Mit lehet ilyenkor enni, inni (gyümölcs, ivólé)? Mit főzzek esetleg neki, amitől több teje lesz és gyorsan felépül?
2011. aug. 1. 11:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Megpróbálom a madártejet.Köszi szépen!
2011. aug. 2. 09:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Nah, a madártej pont nem egy jó választás, a tejtermékeket eleinte minimalizálni kell, mert átmegy az anyatejbe, és allergia alakulhat ki a babánál.
2011. aug. 2. 13:19
 13/14 sumergo ***** válasza:

"3.tévhit: Ha tejet iszol, allergiás lesz a baba

A várandósság alatt az anya tejfogyasztásának nincs kihatása a magzat későbbi allergiájára. "

Ezt most találtam a neten (szoptatással kapcsolatos tévhitek között), több helyen is utána olvastam a dolognak, mindenhol ezt írják!! az igaz, h túl sok tejterméket nem jó fogyasztani, mert hasfájós LEHET tőle a baba, de ezt ki kell próbálni, mert lehet nem zavarja a pociját. Keveset pedig nyugodtan lehet!

26+1 hkm

2011. aug. 2. 19:45
 14/14 sumergo ***** válasza:
A lényeges mondat lemaradt, hogy ez igaz a szoptatási időre is! :-)
2011. aug. 2. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!