Mivel kedveskedjek a most szülő sógornőmnek?
Én azt szerettem, amikor megkérdezték tőlem, mire vágyom, és azt kaptam. Szóval szerintem kérdezd meg.
Amúgy meg bármilyen gyümit ehet, tejterméket inkább ne, és ne puffasztó ételt, inkább valami könnyűt, pl. gyümölcsleves, krumplileves, stb.
Amit ne (nem feltétlenül minden babánál igaz a lista, de nálunk ezek voltak tiltólistán):
- káposztafélék
- hüvelyesek
- paradicsom nyersen
- szénsavas üdítő
- hűtő nem szokott lenni vagy csak a folyosón egy közös rettenet, tehát hűthetőt inkább ne
A teje attól lesz több, ha próbál szoptatni és eleget iszik (ezek nélkül semmilyen csodaszer sem segít), a felépülést pedig pihenéssel lehet elérni. Ezekben nem sokat tudsz tenni.
Ami segítség nekünk jól jött volna az első néhány héten (tudom, valamit bevinni szeretnél a kórházba, de szerintem ezek fontosabbak volnának):
- takarítás, mosogatás
- főzés vagy főtt étel hozás
- bevásárlás (étel, pelus, elfogyott mosószer, stb.)
- mosás, a száraz ruhák elrakása a helyükre
Kéretlenül jótanácsokkal ne lásd el, ilyenkor amúgy is meg lesz zavarodva, nem kell fokozni ezt a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!