Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésznőt és/vagy orvost...

Szülésznőt és/vagy orvost érdemes fogadni? Melyiket hamarabb?

Figyelt kérdés

28 hetesek vagyunk. Eddig normál SZTK rendelésre jártunk, de úgy érzem itt az ideje orvost fogadni. Mit javasoltok, szülésznőt vagy orvost fogadjak előbb? Érdemes-e egyáltalán szülésznőt fogadni? A Szt. István-ban szeretnék szülni.

Mi van olyankor ha éppen nem ügyel a választott szülésznő?

2009. ápr. 7. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp dokit válasz! Hát szülésznőt én nem választottam,amugy is tt volt állandóan a dokival együtt szülésznőnek szülés után vittünk egy ajándék kosarat!
2009. ápr. 7. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én tavaly dec. végén szültem a Szent István kórházba. Fogadott dokim volt, az elejétől.

Dr. Mészáros László! Nagyon aranyos, kedves, szimpi, rendes, semmi rosszat nem tudok róla mondani!

A magánrendelése az Üllői úton van, Lőrincen.

5 e Ft/alkalom volt.

Szülésznőt nem fogadtam, az ügyeletesnél voltam.

Ha kell a dokinak tel.szám, elérhetőség, csak írj!

3,5 hós kisfiú Anyukája :-))

2009. ápr. 7. 11:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért választod pl. a szülésznőt, hogy ha szülsz, ő is ott legyen, ha éjszaka van, ha nappal, ha ügyel, ha nem. :-))

Ezért fogadtad meg, ezért kap majd pénzt!!

2009. ápr. 7. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem fogadott orvosom a legelejétől van, hozzá járok vizsgálatokra. Most megkérdeztem tőle, hoyg van-e a kórházban olyan szülésznő, akivel szívesen dolgozik együtt. Akit ő ajánl, azt fogom megfogadni, mert megbízom benne.
2009. ápr. 7. 11:21
 5/5 A kérdező kommentje:

mindenkinek köszönöm a válaszokat!

jó babázást! :-)

2009. ápr. 8. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!