Lehet ebből koraszülés? Mit jósoltok?
Figyelt kérdés
31 hetes kismami vagyok és pár napja erősen keményedik a hasam. Orvosom megvizsgált: méhszáj teljesen zárt, de felpuhult és már nem hátul hanem centrálban van. A baba fejvégű és be is ékelődött. szerinte sokat pihenjek és szedjem a magnéziumot maximális dózisban, így akár még el is múlhat, de ha a baba tovább nyomja a méhszájat akkor ki is nyílhat... Gondolom ha nagy lenne a baj akkor nem enged haza, hanem befektet.2011. júl. 19. 10:14
1/6 anonim válasza:
Szia!
Ezt igazából nem lehet megjósolni. Nekem a 34. héttől nyitva volt a külső méhszáj. Én is szedtem Magne B6-ot a 37.hézig, utána ugyanúgy lépcsőztem, nem pihentem. A kiírt időpontban született meg a kisfiam.
Jó babavárást és könnyű szülést kívánok Neked:)!
2/6 anonim válasza:
Szerintem sem lehet ebből megjósolni. Végülis neked még a méhszáj is zárt, így ne aggódj! Nyitott méhszájjal is ki lehet húzni végig, úgyhogy zárva meg főleg!
Én is zárt voltam végig, a méhnyak viszont megrövidült, a méhszáj felpuhult, és a 41. héten szültem.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat. :) Egész megnyugtató, hogy akár így is alakulhat. Folytatom a pihenést...
2011. júl. 19. 12:38
4/6 anonim válasza:
Szia, nekem mér a 25. héten kinyílt a külső méhszájam, és a kiírt időpont után 2 nappal szültem meg a lányomat. Jóslófájásaim már a 30. héttől voltak, de az teljesen normális.Nekem az orvos azt tanácsolta, hogy napi 6 magneB6 és sok pihenés. A legfontosabb, hogy ne aggódj, mert az a picinek sem tesz jót és neked sem. Könnyű szülést kívánok!
5/6 anonim válasza:
Engem a 23. héttől kiírtak táppénzre koraszülés veszélye miatt, mert sokat keményedett a hasam és megrövidült a méhnyak. Feküdnöm kellett, gyógyszert szedni és kórházban is voltam 5 hetet, annyira féltek az orvosok. A vége az lett, hogy a 40. héten császározni kellett, mert egy ujjnyit sem tágultam az oxitocin ellenére. Pedig a 36. héttől nem is vigyáztam már, lépcsőztem, takarítottam, tornáztam stb. Utólag visszagondolva valószínűleg eltúlzott volt az óvatosság, de senki nem mert volna kockáztatni. Pihenj sokat és biztos nem lesz baj!
6/6 A kérdező kommentje:
Nem semmi, hogy miket hozott az Élet Nálatok... A legfontosabb, hogy mindegyikőtöknél jól alakult, remélem nálam is hasonlóképpen :)
Köszönöm, hogy megosztjátok velem, így már kevésbé aggódom.
2011. júl. 25. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!