Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet ebből koraszülés? Mit...

Lehet ebből koraszülés? Mit jósoltok?

Figyelt kérdés
31 hetes kismami vagyok és pár napja erősen keményedik a hasam. Orvosom megvizsgált: méhszáj teljesen zárt, de felpuhult és már nem hátul hanem centrálban van. A baba fejvégű és be is ékelődött. szerinte sokat pihenjek és szedjem a magnéziumot maximális dózisban, így akár még el is múlhat, de ha a baba tovább nyomja a méhszájat akkor ki is nyílhat... Gondolom ha nagy lenne a baj akkor nem enged haza, hanem befektet.
2011. júl. 19. 10:14
 1/6 anonim válasza:

Szia!

Ezt igazából nem lehet megjósolni. Nekem a 34. héttől nyitva volt a külső méhszáj. Én is szedtem Magne B6-ot a 37.hézig, utána ugyanúgy lépcsőztem, nem pihentem. A kiírt időpontban született meg a kisfiam.

Jó babavárást és könnyű szülést kívánok Neked:)!

2011. júl. 19. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lehet ebből megjósolni. Végülis neked még a méhszáj is zárt, így ne aggódj! Nyitott méhszájjal is ki lehet húzni végig, úgyhogy zárva meg főleg!

Én is zárt voltam végig, a méhnyak viszont megrövidült, a méhszáj felpuhult, és a 41. héten szültem.

2011. júl. 19. 10:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat. :) Egész megnyugtató, hogy akár így is alakulhat. Folytatom a pihenést...
2011. júl. 19. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, nekem mér a 25. héten kinyílt a külső méhszájam, és a kiírt időpont után 2 nappal szültem meg a lányomat. Jóslófájásaim már a 30. héttől voltak, de az teljesen normális.Nekem az orvos azt tanácsolta, hogy napi 6 magneB6 és sok pihenés. A legfontosabb, hogy ne aggódj, mert az a picinek sem tesz jót és neked sem. Könnyű szülést kívánok!
2011. júl. 22. 03:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem a 23. héttől kiírtak táppénzre koraszülés veszélye miatt, mert sokat keményedett a hasam és megrövidült a méhnyak. Feküdnöm kellett, gyógyszert szedni és kórházban is voltam 5 hetet, annyira féltek az orvosok. A vége az lett, hogy a 40. héten császározni kellett, mert egy ujjnyit sem tágultam az oxitocin ellenére. Pedig a 36. héttől nem is vigyáztam már, lépcsőztem, takarítottam, tornáztam stb. Utólag visszagondolva valószínűleg eltúlzott volt az óvatosság, de senki nem mert volna kockáztatni. Pihenj sokat és biztos nem lesz baj!
2011. júl. 22. 23:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem semmi, hogy miket hozott az Élet Nálatok... A legfontosabb, hogy mindegyikőtöknél jól alakult, remélem nálam is hasonlóképpen :)

Köszönöm, hogy megosztjátok velem, így már kevésbé aggódom.

2011. júl. 25. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!