Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit jósoltok még, mennyi...

Mennyit jósoltok még, mennyi lehet hátra?

Figyelt kérdés

Ma voltam dokinál, 18.hét óta először volt méhszájvizsgálat, az érték 3000.UH adatok:BPD 94mm, THQ 90mm.Még egy hét magnéziumkúra van hátra, napi 3*2 Magnesii Citrici, és vastablettát is szednem kell.Tegnap kb 20 perces eltérésekkel nyilallt alul a hasam, illetve olyan volt, mintha görcsölne és nyilallna egyszerre.Ma csak apróbb görcsök voltak.A bébi most eléggé aktív de az utóbbi négy napban nem volt az, kb a 28.hét óta fejvégű.Amúgy eddig minden UH szerint idősebb volt egy héttel.

Az arcom puffadt, a lábaim nagyon vizesek, a bokám eltűnt, a cipőim szűkek.

Szerintetek meddig húzom még?

Ma vagyok pont 36 hetes kismama, december 27-re vagyok kiírva.

2010. dec. 2. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, az orvosod is mondta, hogy lehetetlen előre megmondani. Akár az is megtörténhet, hogy még rá is húzol :) Az, hogy itt-ott fáj, nyilall, keményedsz, tök normális így a vége felé, még a vizesedés is, ha mellette a vérnyomásod jó és nincs a vizeletben fehérje. Szóval kár lenne jósolgatni, amikor a babád úgy "dönt", akkor majd ő megindítja az eseményeket. Addig is kitartás! Boldog várakozást!!!!
2010. dec. 2. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
6 hét lehet még hátra, mert ha minden rendben van ,akkor a legtöbb helyen 2 hét túlhordást engedélyeznek. De kívánom, hogy annyi legyen, ami Neked és a babának jó. Úgy is ó fog dönteni, hogy mennyi legyen.
2010. dec. 2. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a bpd 98-100 akkor szülés.Szerintem kb egy másfél hét.Remélem sűrűn kell már menned vizelet vizsgálatra és vérnyomásmérsre, nem ilyesztgetni akarlak, de hasonló adataim voltak és megindították a szülés mert nagyon vizesedtem és eszméletlen magas volt a vérnyomásom, a vizeletbe aceton is volt már, a terhességi mérgezés első tünetei. Cipőt sem tudtam hordani csak papucsot, viszont én voltam a hülye mert több folyadékot kellett volna innom akkor csökkenteni lehetett volna a vizesedés mértékét is.
2010. dec. 2. 20:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, a vérnyomásom még alacsonyabb is mint kéne, jövő héten hétfőn megyek laborba és igen, mostmár hetente kell járnom a védőnőhöz is és a dokimhoz is, meg NST-re.A vizesedést én 3 nappal ezelőttig tudtam kordában tartani rengeteg folyadékkal (napi 3-4 liter), erre a védőnő azt mondta, hogy igyak kevesebbet.Természetesen nem fogadtam meg a tanácsát és maradt a folyadék, de mostmár kb 5 litert meg kéne innom egy nap ami elég durva, nem is bírom már:) De remélem igazad lesz és hamarabb jön valamivel a picúr, hogy itthon tölthessük a karácsonyt apával hármasban:)
2010. dec. 2. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én dec. 31.-ére vagyok kiírva,de ma egésznap keményedek és fáj a hasam,minden hajolás fájdalmas,a baba mozgása is az és még a magne sem segített.ÉN azért bízok benne hogy még marad bent egy kicsit.Az első fiammal nekem is puffadt volt az arcom kb. 2 nappal a szülés előtt.A családtagok is mondták hogy igen csak más már az arcom úgyhogy szerintük már nem sok van hátra.És így is volt.Abban viszont én is reménykedem hogy az ünnepeket itthon tölthetjük vagy úgy hogy már megszültem vagy még egyben.

Könnyű szülést kívánok Neked!

Megírod majd hogy végül mikor szültél?

2010. dec. 2. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy a vérnyomásod rendben, ez megnyugtató, nagyon is!! Azért az öt litert ne nyomd le mert kidurransz:)) az már túl sok szerintem, amikor irakba éltünk akkor ott kellett naponta meginni négy litert, az volt a minimum,de persze az a meleg miatt. A lényeg hamarosan magadhoz szoríthatod a picikédet és ez a legnagyobb boldogság a világon. Minden rendben lesz, és most már mint írtad is sűrűn vizsgálnak, tehát ne aggódj! Könnyű szülést kívánok:)
2010. dec. 3. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!