Mit jósoltok erre? Szerintetek beindulhat ma? Mit jelent a BV:C:2111?
Figyelt kérdés
Kedd:kevés magzatvíz.Ha nem változik pénteken szülés megindítás.
Ma:megfelelő mennyiségű magzatvíz.Tiszta.Bv:C:2111.
Péntek(holnap) így csak NSTre kell mennem.
Holnapra vagyok kiírva.Ha magzatvíz mintavétel volt,az nem indíthatja be a szülést?Vagy akkor a nyákdugó ettől megindulhat kifelé?
2010. szept. 23. 16:25
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem a magzatvízvizsgálat után 1-2 órán belül már elkezdett görcsölni a hasam menstruációszerűen, hogy ettől-e, vagy csak véletlen egybeesés, nem tudom. De állítólag beindíthatja a szülést a vizsgálat.
3/4 anonim válasza:
Beindíthatja, de egyáltalán nem biztos, hogy neked is be fog indulni a magzatvíz vizsgálattól. Szobatársaim már előttem 1 héttel bent feküdtek a kórházban, mert lejárt a terminusuk, tehát a 40. hét letelt. Mindennap nézték nekik a magzatvizet, jártak NST-re, de egyiküknél sem történt semmi. Az orvos a megindítás mellett döntött, de az egyiknek előtte pár órával spontán megindult a vajúdás... a másiknak indítani kellett. minden jót!
4/4 anonim válasza:
nekem többször is nézték a magzatvizet, egyszer sem indult be tőle, a 42. héten szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!