Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ma még beindulhat...

Szerintetek ma még beindulhat a szülés?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 38+2 hetes és már 2órája(kb 15percenént) görcsöl a hasam(ez nem mensi szerű)és közben meg olyan mintha hascsikarásom lenne és ebben a 2órában már 2szer ment a hasam.most meg elkezdett szúródni nagyon lent.ilyen hasfáját még sose éreztem,mert eddig csak általában mensi szerű fájásaim voltak.de most meg nagyon fájdalmas görcsöléseim voltak.Szerintetek meddig húzhatom még?

Válaszokat köszönöm!

2011. szept. 30. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagy az esélyed rá, szerintem ne várj tovább, menj kórházba.
2011. szept. 30. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Van vmi rendszeresség?
2011. szept. 30. 17:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem nagyon. össze vissza jön. most meg már a derekam is ketté szakad.
2011. szept. 30. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor indulj szerintem, ha már rendszeres. Vegyél egy 20-30 perces meleg zuhanyt, és az eldönti, hogy jósló, vagy igazi fájás...
2011. szept. 30. 18:28
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem is így kezdődött hajnalba és éjjel született meg a lányom:) várj amíg sűrűsödik illetve erősödik rendszereződik!
2011. szept. 30. 20:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Eddig elmúlt.Nekem a zuhany dolog nem válik be már sokszor próbáltam azelőtt és sose múlt el még sem szültem meg. Az előbb lezuhanyoztam és most megint görcsöltem és ketté szakad a derekam közbe meg ment a hasam. Most meg enyhén érzem de nagyon feszül a hasam és a derekam nagyon fáj. Mit csináljak? Ez még biztos nem a szülés kezdete mert össze vissza jött ma. nem tudom már ilyenkor mivan:(
2011. szept. 30. 20:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Jobban vagy már? Vagy megindult a szülés?
2011. szept. 30. 21:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem szülünk. Itt ülök a gép előtt és várom hogy rendszeres legyen és erősödjenek. Most enyhe fájást érzek az egész hasamban de semmi rendszeresség:( köszi a kérdésed
2011. szept. 30. 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem indították,de olyan fájásaim voltak,hogy a derekam majd szétszakadt.Semmi mást nem éreztem,de ez is elég volt.Mi újság azóta?E.
2011. okt. 1. 08:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy vagy ma?
2011. okt. 1. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!