Akinek előbb bujt ki a Manója, mint ahogy ki volt írva, az mit érzett?
Én a 37. hétbe vagyok,és sokszor érzem úgy,hogy előbb bújik elő.
Erős görcseim nincsenek,gyengék igen,de van olyan is,hogy teljesen jól vagyok.
Hányinger napok óta,szombat hányás is,most még a hasam is beindult.
Hallottam már olyat,hogy első babánál,a hányás,és a hasmenés gyakran megesik.
írna olyan anyuka aki a kiírtnál elöbb szült,hogy érezte.e,és mien tünetei voltak elötte?
Köszi.Nálam van olyan nap,hogy még nem jön,sőt túlfogom hordani,de van olyan is ,hogy nagyon úgy érzem hogy nem fogjuk kihúzni.
Köszönöm a gyors válaszod,Neked meg Boldog Babázást.
nekem mindkettő a 37. héten bújt ki, olyan tüneteim voltak, mint neked. nekem nagyon hamar kinyílt a méhszájam és a vége felé azon imádkoztam, hogy csak még egy hetet, na még egyet, még egyet birjunk ki. a 37. héten megnyugodtam, hogy akkor akár jöhet is, és jött is. délelőtt nst-n voltam és megvizsgált az orvos. aztán mondta, hogy a méhszáj 3 ujjnyi kifejtett, tudom - e, hogy ez egy beindult szülés.
egyébként a hányás-hasmenés szülés előtt tényleg gyakori tünet, azt mondják ez a szervezet természetes tisztulása. ettől még nyugodtan lehetnek heteid hátra, ha olyan a méhszájad. ha viszont még sem, akkor se aggódj, semmi gond nem lesz egy ekkora babával.
Szia!
Az én fiam a 35. héten döntött úgy, hogy körül néz a nagyvilágban. Semmi előjele nem volt, egyszerűen akkorát rugott, hogy megrepedt a burkom és elkezdett csorogni a vizem. Kb. 1 óra múlva kezdődtek a fájások, de rögtön 7 percesek.
Húú.
Neked is köszönöm.Gondolom én magam nem érzem ha kinyílt a méhszájam,de egy hete még nem volt az biztos.Akkor volt 2000-es.
Igazából nem aggódom,mert szerencsére már elég érett,ha megszületne nem lenne különösebb baj,és hogy őszinte legyek,már nagyon várom hogy a karjaimba tarthassam a kicsi Manóm.
Neked is nagyon boldog babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!