Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek előbb bujt ki a Manója,...

Akinek előbb bujt ki a Manója, mint ahogy ki volt írva, az mit érzett?

Figyelt kérdés

Én a 37. hétbe vagyok,és sokszor érzem úgy,hogy előbb bújik elő.

Erős görcseim nincsenek,gyengék igen,de van olyan is,hogy teljesen jól vagyok.

Hányinger napok óta,szombat hányás is,most még a hasam is beindult.

Hallottam már olyat,hogy első babánál,a hányás,és a hasmenés gyakran megesik.

írna olyan anyuka aki a kiírtnál elöbb szült,hogy érezte.e,és mien tünetei voltak elötte?

2009. ápr. 2. 09:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia. én is azt éreztem hogy hamarabb fog jönni, igazam lett. Aznap kezdtem a 38. hetet amikor megszületett. nálam semmi előjel nem volt, jó volt a közérzetem, takaritottam. Hasmenésem nem volt, de aznap 4szer hánytam. már nagyon vártam a manóm, nagy volt a hasam meg elfáradtam hamar. Örültem hogy végre a kezemben tarthatom.könnyű szülést
2009. ápr. 2. 10:12
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi.Nálam van olyan nap,hogy még nem jön,sőt túlfogom hordani,de van olyan is ,hogy nagyon úgy érzem hogy nem fogjuk kihúzni.

Köszönöm a gyors válaszod,Neked meg Boldog Babázást.

2009. ápr. 2. 10:15
 3/13 anonim ***** válasza:

nekem mindkettő a 37. héten bújt ki, olyan tüneteim voltak, mint neked. nekem nagyon hamar kinyílt a méhszájam és a vége felé azon imádkoztam, hogy csak még egy hetet, na még egyet, még egyet birjunk ki. a 37. héten megnyugodtam, hogy akkor akár jöhet is, és jött is. délelőtt nst-n voltam és megvizsgált az orvos. aztán mondta, hogy a méhszáj 3 ujjnyi kifejtett, tudom - e, hogy ez egy beindult szülés.

egyébként a hányás-hasmenés szülés előtt tényleg gyakori tünet, azt mondják ez a szervezet természetes tisztulása. ettől még nyugodtan lehetnek heteid hátra, ha olyan a méhszájad. ha viszont még sem, akkor se aggódj, semmi gond nem lesz egy ekkora babával.

2009. ápr. 2. 10:18
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam a 35. héten döntött úgy, hogy körül néz a nagyvilágban. Semmi előjele nem volt, egyszerűen akkorát rugott, hogy megrepedt a burkom és elkezdett csorogni a vizem. Kb. 1 óra múlva kezdődtek a fájások, de rögtön 7 percesek.

2009. ápr. 2. 10:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Semmit! 39 hetes voltam, éjszaka amikor aludtam, spontán elfolyt a víz. s rá 3 órára meglett a fiam!
2009. ápr. 2. 10:22
 6/13 A kérdező kommentje:

Húú.

Neked is köszönöm.Gondolom én magam nem érzem ha kinyílt a méhszájam,de egy hete még nem volt az biztos.Akkor volt 2000-es.

Igazából nem aggódom,mert szerencsére már elég érett,ha megszületne nem lenne különösebb baj,és hogy őszinte legyek,már nagyon várom hogy a karjaimba tarthassam a kicsi Manóm.

Neked is nagyon boldog babázást.

2009. ápr. 2. 10:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem két és fél héttel jött hamarabb. Fojton görcsöltem, ezek jóslófájások voltak. Kórházba be, vizsgálat, és szépen hazaküldtek, mert nem tágult a méhszájam. Otthon még két nap szenvedés a jóslóktól... hát, csak nem akart elfojni a magzatvizem! Kórházba megint be, megint vizsgálat... és benn is tartottak... megrepesztették a burkot, 3 és fél óra múlva pedig már magamhoz ölelhettem... nos, mostanában már elég öntörvényű. Nem lehet ám csak úgy ölelgetni, mikor én szeretném! :) A nagyfiam vasárnap volt 1 éves. :)
2009. ápr. 2. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Én 2 és fél ujjnyira kinyíltam,de nem éreztem...37+3 hetesen született meg a baba,aznap mentünk NST-re,de már nem engedtek haza.Mivel már 2 hete nyílogattam,biztos voltam benne,h előbb érkezik a pici.Semmi tünetem nem volt,de ez az első babámnál is így volt.
2009. ápr. 2. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Délelőtt még csavarogtam,vásároltam egy-két dolgot a drágámnak,ebéd után meg elfojt a magzatvíz!a fájások este 6 után kezdődtek.
2009. ápr. 2. 19:29
 10/13 anonim ***** válasza:
37 hetesen, már ne aggódj ezen. gondolj arra, hogy innentől, már bármikor meglehet. ő már nem koraszülőtt, minden ok lesz...
2009. ápr. 3. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!