Kinek pár napja hete van hátra mit érez mire gondol? Fél inkább vagy nagyobb az öröm?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 22:09
1/6 anonim válasza:
én már az utolsó időben alig vártam hogy megszülessen. féltem a fájdalomtól de tudtam hogy hogy valahogy meg kell születnie. lehet ezért nem fájt annyira a szülés.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én most kezdtem az utolsó hónapot, 27.-ére vagyok kiírva.Már van egy 4 éves kislányom, és megmondom őszíntén, hogy most sokkal jobban tartok a szüléstől, mert tudom, mire számítsak. de úgy vagyok vele, hogy túlélem, és nem lesz gond. :)
3/6 anonim válasza:
Én hétfőre vagyok kiírva... félelem szinte egyáltalán nincs, szerintem ha beindul akkor meg már időm se lesz félni :) Inkább türelmetlen vagyok, nagyon várom. Nagyon nem szeretnék befeküdni, úgyhogy bízok ebben a 4 napban.
4/6 anonim válasza:
Nekem kemény 1hetem van még. Kicsit tartok a szüléstől, mert valószínű, hogy nagy babám lessz, de már nagyon várom, szeretnék rajta már túl lenni!:)
5/6 anonim válasza:
Szia! Én bizony félek, első baba lesz. De nagymamáink megszülettek valahogy, úgyogy biztos minden rendben lesz. Hajrá mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!