Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy zajlott indított szülésetek?

Hogy zajlott indított szülésetek?

Figyelt kérdés
Akinek volt ilyen is olyan is,az is írjon,nagy érdekelnek a tapasztalatok! Köszönöm! Valószínű,hogy nem úszom meg:S
2011. júl. 14. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Este 8 óra körül tették fel a zselét,nem gazán tágultam de vártak.Mivel rendszeres fájásaim kezdtek lenni.Reggel 7 kor elfolyt a magzatvízem,akkor voltam 2 ujjnyira nyitva.11 óra körül átmentünk a szülőszobára mivel már 3 ujjnyi volt a méhszájam.Akkor oxitocint kaptam,na az aztán olyan fájásokat csinált levegőt nem kaptam 2 fájás között.3 órakor megszülett a kislányom mindenféle komplikáció nélkül:)Ne izgulj minden rendben lesz,Sok sikert:)
2011. júl. 16. 12:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Végül megúsztam az indítást,ami hétfőn lett volna. Vasárnap hajnalban megszületett a fiam:)
2011. júl. 20. 21:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Jó egészséget!
2011. júl. 21. 00:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok,minden jót s jó egészséget!
2011. júl. 21. 07:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot és jó egészséget!
2011. júl. 21. 11:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!:)
2011. júl. 21. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!