Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés altatásban...

Császármetszés altatásban vagy epidurálva?

Figyelt kérdés
a császármetszéses szülés altatásban vagy epidurális érzéstelenítés mellett történik?
2011. júl. 13. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egerben a programozott és a sürgősségi műtéteknél is spinálist használnak.Nekem spinális érzéstelenítésem volt mindkétszer.Ott csak ha valamiért nem érzésteleníthető az anyuka vagy ha komplikáció van akkor altatnak. Szerintem nagyon jó "találmány"nekem mindkétszer nagyon pozitív élményű volt,a beadás is(amitől rettegtem)és az érzet illetve"nem érzet" is! :)
2011. júl. 14. 11:00
 12/18 anonim ***** válasza:
csakis altatás!!!a nővéremet sürgősségivel császároták 35.héten epiduralt kapott amit nem jól adtak be és nem érzéstelenedett el a hasa,még szerencs elötte a doki megcsipkedte neki.utána pedig fájt a háta,gerince tőle.rá 2 hónapra szültem én spontán szerettük volna de fájásgyenge voltam és így megcsászároztak.nagyon féltem de inkább altatást kértem.és minden rendben zajlott alatta is és utána is :))
2011. júl. 14. 12:12
 13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 15. 10:17
 14/18 A kérdező kommentje:
és császárnál bent lehet az apuka?
2011. júl. 15. 10:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Surgossegi csaszar volt nekem is az elso babanal ,de en lathattam,mert ugy altattak hogy mire vegeztek engem is felebresztettek,igy lattam a fiamat első perctől.Tervezett csaszarnal elvileg semmi akadalya hogy apuka bennt legyen.
2011. júl. 18. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Debreceni Klinikán ,ablakon keresztül nézheti....kórháza válogatja,hogy bent lehet e.
2011. júl. 19. 08:11
 17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 19. 10:03
 18/18 anonim ***** válasza:
annyi hülyeséget ír ide sok válaszoló... tessék megkérdezni az orvost!
2014. okt. 1. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!