Mit vittél be a szülőszobába?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 23:15
11/17 anonim válasza:
Wc papírt, törülközőt, tusfürdőt és a telefonomat.
12/17 anonim válasza:
A szülőszobán át kellett öltözni kórházi hálóingbe, de papucsot vinni kellett, nekem is, páromnak is. Ő ott kapott ruhát, amit át kellett vennie. Ezenkívül zsebkendőt, vizet és telefont vittem.
13/17 anonim válasza:
Alternatív szülőszobában voltunk.
Apát, vizet, szőlőcukrot, CD-ket, amiket apa cserélgetett, ott öltöztem át hálóingbe, papucsba, fényképezőgépet, apa mobilját.
14/17 anonim válasza:
víz, szőlőcukor, papucs, hálóing ezek kelletek, persze vittem még egy csomo mindent amit az internetes listák írnak
15/17 anonim válasza:
Amire szükségem volt időrendben:
Burokrepesztés: adtak betétet, de később kellett saját.
Várakozás, ctg: leletek, személyi, taj, kiskönyv
Szülőszoba: fényképező, hálóing (rossz póló inkább), papucs (ebben mentem), WC papír, tusfürdő, fogkefe-fogkrém, egyéb tisztálkodószer, WC ülőke, Domestos kendő, Vajúdáshoz: törölköző vizes ruházni, szőlőcukor, víz, víz, víz.
Születés utánra: babaruha.
Mondjuk én 1 óra alatt megszültem hosszú vajúdáshoz nincs tapasztalatom :-)
16/17 anonim válasza:
sajnos vizet és fényképezőt nem :(
még jó, hogy magamat, a hasamat és a férjemet igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!