Szülőszobába milyen hálóinget kell vinni? és mennyit?
Kérdezd meg, ahol szülsz.
Nálunk sajátba kellett öltözni. Második szülésnél én a nyári ruhámban maradtam, mert az volt kényelmes, és 2 perces fájásokkal nem volt kedvem öltözködni, de végül mindkétszer pucéran szültem, mert a burokrepesztéskor teljesen elázott ruhától valahogy megszabadított a szülésznő és a férjem, pontosan már nem emlékszem... :o) Elsővel fürdőkádban is vajúdtam egy darabig, szóval ott is pucér az ember. :o)
Ahogy megszületett a baba, lepedővel betakartak, közösen a babával, akit a mellkasomra fektettek... :o)
13:50 vagyok
Minden kijön a hálóingből, emiatt nem kell aggódni. Drága férjem úgy ahogy volt, összecsomagolta és haza vitte, abban a zacskóban "punnyadt" a cucc, amíg én haza nem jöttem a kórházból (3 nap), és utána is simán kimosta a gép...
Lehet hogy egyedüli eset vagyok, én csak egyet vittem, de én ugy izzadtam szülés után vagy 3 napig, hogy 5 oránként rendesen büdös voltam, és csak egy háloinget vittem. :(((
De csak 1 teljes napig voltam benn. Szoval szerintem vigyél ha van, mindig jobb mint ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!