Jogfosztottnak netan megalazottnak erezted magad a szules alatt es azt kovetoen, miert?
Igen, mindent elmondtak töviről hegyire, megkérdezték akarom e, beleegyezek e és elmondták mi a kockázat, hogy sikerült a beavatkozás.
Nem éreztem jogfosztottnak maga és nem éreztem megalázottnak magam.
Én a siófoki kórházban szültem másfél hónapja. A vajúdás és a császározás alatt egyáltalán nem éreztem magam jogfosztottnak vagy megalázottnak. Az ügyeletes szülésznő nagyon kedves volt, a fogadott orvosom pedig szintén korrekt módon foglalkozott velem. A gyerekágyas osztályon töltött napok viszont borzalmasak voltak. Ez az osztály hírhedt itt a környéken.
Egy nővér és a kórházi védőnő kivételével mindenki úgy bánik az anyukákkal, mintha vérig sértenénk őket azzal, h ott vagyunk. Állítólag bababarát a kórház, de semmiképp se mamabarát.
A kislányom besárgult és nem volt tejem, de az ott töltött 5 nap alatt egyetlen egyszer kapott csak egy pici tápszert. Akkor is csak azért, mert szóltam, h acetonos a lehellete, és firtattam, h nem lehet-e baj a cukrával. Először kinevettek, utána meg láttam, h mégis vettek tőle vért, és kiderült, h teljesen leesett a vércukor szintje. Akkor engedélyezték neki a tápszert, amitől rendbe is jött, de az éjszakások már nem adtak neki semmit, hiába kértem őket sírva, h legalább egy kis vizet hadd itassak vele.
De ez persze csak egy a sok kis atrocitásból, ami ott ért bennünket.
A modortalan, otromba és lelketlen nővérek társulata rányomta a bélyegét a hangulatomra a kisbabámmal töltött első 5 napra. Úgy kezeltek bennünket kismamákat, mintha retardált taknyos kölykök lennénk. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!