Masodikat szulni konyebb?
Figyelt kérdés
Nekem az elso szulesem 4 ora volt a leggyengebb fajasoktol kezdve!Jelenleg a 39hetben vagyok a masodikkal es mindenki azzal ilyesztget h. ez 1ora alatt meglesz de nagyon fog fajni.Egyesek szerint meg ugy kibujik hogy meg sem erzem...Mire szamithatok?2011. júl. 10. 16:48
1/5 anonim válasza:
Ezt sosem lehet előre megjósolni!Akár lehet gyorsabb, könnyebb, de még el is húzódhat a szülés, ne adj Isten komplikáció adódhat. Mondjuk, a fájások tényleg erősebbek minden szülés alkalmával. Nekem az első az első fájástól a születéséig 12 óra alatt volt meg, a 2. már 6 óra alatt és a 3. is 6 óra múlva volt kint. Inkább én úgy gondolom, a többedik szüléskor az ember már nem rohan azonnal a kórházba, inkább otthon vajúdik tovább. Legalábbis nálam így volt :) A 3. babával épp, hogy beértünk... fél órát voltam cakk-pakk a szülőszobán :)
2/5 anonim válasza:
Akár melyik lehetőség szóba kerülhet! Nem vagyunk egyformák!
Nekem az első szülésem (az első "fájástól" a kibújásig számolva) 1:57 perc volt. A másodiknál a vajúdást kicsit jobban éreztem,de ott nem akart megrepedni a magzatburok,noha már teljesen tág voltam,mire (az első "fájástól" számolva)cirka 4 óra telt el,mire megszületett a babónk. Ha akkor megvizsgálnak,amikor szólok,hogy idő van,akkor ez is csak 2 órás szülés lett volna.
Viszont az utófájások azok... hú!!! Az elsővel nem voltak érezhető utófájásaim,a másodikkal már nagyon erősek!! Erre készülj inkább lelkileg,mert ez viszont mindenkinél így van!!
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv: 2gyermekes,30 h.km.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszolo, nem egeszen ertem mit ertesz utofajasok alatt?
2011. júl. 10. 18:30
4/5 anonim válasza:
Bár én az első vagyok, de leírom :) Utófájások a méh összehúzódása által kiváltott fájások. Hasonlóak, mint amit a vajúdás alatt is érzel. Nekem se volt az első szülés után, de aztán a kicsiknél annál erősebben. Főleg szoptatáskor voltak nagyon kellemetlenek. Végülis ezek segítik a méhet, hogy visszahúzódjon az eredeti méretére. [link]
5/5 anonim válasza:
Nekem a második sokkal rövidebb és sokkal fájdalmasabb volt 1,5 óra összesen. Az első szülés is "csak" 5,5 óra volt. Doki azt mondta, hogy a gyorsabb szülés azért lehet fájdalmasabb, mert nincs az anyukának felkészülési ideje lelkileg, mert rátör a fájdalom. Hát nálam tényleg ez volt. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!