Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pécsen az Édesanyák útjára...

Pécsen az Édesanyák útjára mit kell bepakolni a "csomagba" magamnak és a bébinek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:

én ott szültem.

pelenka, positörlő a babának

magadnak: tisztálkodási szerek, hálóing, köntös, papucs, törölköző, wc-papír stb...

van: babaruha, textilpelus, mellszívó

2009. márc. 30. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
pécsi vagy? ha igen, a férjed bármikor be tud ugrani naponta többször is, ha esetleg kell v.mi.
2009. márc. 30. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A bébinek igazából nem kell semmi, csak az amiben hazahozzátok, de azt ráér a párod aznap bevinni, addig kórházi ruhában lesz, ami egy kisingből és pólyából áll. Illetve pelenkát és popsitörlőt vigyél, mert ha te teszed tisztába, azt a sajátból kell.

Neked kelleni fog több váltás hálóing és fehérnemű, 2 papucs (1 kell külön a zuhanyozáshoz), 2-3 törölköző, mert rengeteget fogsz kezet mosni, köntös, WC papír, pipere cuccok, papírzsepi, betét, pohár, evőeszköz. Mivel rengeteget kell inni vigyél mentes ásványvizet, valami nassolnivalót, mert irtó rossz a kaja. Ja és a császárosok amíg nem voltak WC-n csak joghurtot és madártejet ehetnek. Hát nálam nem volt joghurt és majd éhen haltam amíg behoztak. Hirtelen most ennyi jut eszembe, de ha valami otthon marad azt majd utólag beviszik. Könnyű szülést kívánok neked! 2,5 hós kisfiú anyukája

2009. márc. 30. 12:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2009. márc. 30. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!