Most vagyok 6 honapos, elso. Oszinten mennyire faj a szules? Nem lehet semmihez sem hasonlitasni, gondolom, de megis ettol valaha fajdalmasabb dolgot megeltetek mar?
Egyikkel sem szedtem semmit a mg-n kívül. Nagyon könnyű,gyors és fájdalom mentes szüléseim voltak!
Ne görcsölj rá! Mellesleg már nem az van,mint régen,amikor még otthon szültek az asszonyok! Ma már van lehetőség fájdalomcsillapítást kérni!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Nekem maga a szülés egyáltalán nem fájt.Az fájt amikor nyomnom kellett de nem nyomhattam és a vajúdás is nehéz volt.
A szülés fájdalma nálam egy 10-es skálán kb 4-es,olyan mint egy erős mensi görcs.Viszont a gátvarrás,az kegyetlen volt az 10-ből 10-es.
Minden ember más,van aki a varrást észre sem veszi.
Én nagyon rosszra számítottam,ennek ellenére kellemesen csalódtam :)
Arra figyelj,hogy mindig azt csináld amit mondanak.Nagyon sokat fog segíteni az orvosod és a szülésznőd.
Könnyű,gyors szülést kívánok!
Csatlakozom, a légzésen múlik minden!!!!!!! Pedig én sem hittem el, de így van!
3x szültem, a saját bőrömön tapasztaltam, hogy az előítéleteim ellenére tényleg semmi más nem segít: megfelelő légzés + önuralom, hogy szót tudj fogadni a szülésznőnek. Ha nem akarsz a fájdalom ellen hadakozni, hanem hagyod magad sodródni, simán menni fog!
Szia!
Én vagyok aki a homeophátiát is javasoltam.
Nem a fájdalmat csillapítja, hanem segít tágulni!
Orvost kérdezz a pontos bogyókról...nekem a nődokim homeós és nekem nagyon sokat segített.
A légzést szülésfelkészítő tanfolyamon tudod a legjobban elsajátítani!
Ha budapesti vagy akkor tudom ajánlani a Jánosban kórházban tartottak még régebben...amikor az első babámat szültem.De a honlapjukon biztos fent van.
Egyet tudok neked belőle idézni amit én használtam szerintem ez a legfontosabb (és a szülésznőm is ezt mondta).Ha jön a fájás akkor beszivod a levegőt az orrodon utána bentartod pár másodpercig és szép lassan de határozottan a szádon kifújod.Arra kell figyelni, hogy akármennyire fáj is ne siessd el se a beszívást se a kifújást!!!!Amikor bent tartod soha ne feszítsd be magad mert akkor csak még jobban fáj, próbálj lazítani!!Fegyelem, kontrol, nyugi!!!Menni fog!!:)))
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!