Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után tudtatok valamikor...

Szülés után tudtatok valamikor hajat mosni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, de annyira zsírosodik a hajam, hogy ha nem mosom meg legalább két naponta, nagyon ápolatlanul néz ki.
2009. márc. 29. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugi, tudsz majd hajat mosni, mondjuk nekem meg nagyon száraz volt a hajam a terhesség alatt (az amúgy zsírosodó hajam), így én csak a szülés utáni 5. napon mostam meg, amikor hazajöttünk, de a kórházban is nyugodtan meg tudtam volna mosni, ha akarom.

6 hós kislány anyukája

2009. márc. 29. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, úgy is naponta többször is jártunk zuhanyozni, így bőven volt rá alkalom. A babák az első napokon nagyon sokat alszanak,így mindenre találsz időt, ha akarsz.
2009. márc. 29. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Fél kilenckor szültem meg a 3,8 kg-os és 55 centis babámat, (átlagos testalkatú nő vagyok 168 magas)két órát maradtam a szülőszobán, utána vittek a gyerekágyra, és nagyjából utána egy fél órával már a zuhanyozóban voltam fürdés, hajmosás, stb. Szerintem ez változó, hogy kit hogyan viselt meg a szülés. (Az első gyerkőcnél, aki pedig jóval kisebb is volt, nem voltam ilyen vidám, és gyors)
2009. márc. 30. 09:12
 4/4 anonim válasza:
Én szerda hajnali egykor szültem természetes úton, és először pénteken mostam hajat. Hosszú és akkor még nagyon sok hajam volt, amit sokáig tart mosni és szárítani, nem bírtam volna annyit ácsorogni. Akkor is csak a csapban, mert nem szerettem volna, ha a gátsebemhez csorog a samponos víz! (3 hós kislány anyukája)
2009. márc. 30. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!