Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek, ha ennyit adok...

Szerintetek, ha ennyit adok az gáz? (többi lent)

Figyelt kérdés

Első babánál 6000 volt a t.gondozás amit min. havonta kifizettem akkor azt mondta a szülés 50-100 között.(70-et kapott komplikáció miatt amit jól kezelt).

Második babánál 8000 a terhesgondozás havonta, és azt mondta a szülés 80 körül, de ki mennyit tud ha kevesebb nem sértődik ha több csak örül.Szerintetek, ha csak 50-et tudok adni az nagyon gáz?

2011. júl. 6. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Én olyan dokit választottam, aki nem mondott konkrét összeget.

Épp azért mert nem tudtam mennyit fogok tudni adni neki.

Elvileg nem kellene megsértődnie, meg hát mit tehet, ha kevesebbet adsz neki? Az 50ezer sem kevés...

2011. júl. 6. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi is ennyit adtunk, de az én dokim nem mondott előre semmit. (De örült neki, szerintem nem tartotta kevésnek)

De ha a Te dokid 80 000-et mond, akkor gondolom, nála ennyi az, amit elvár, akkor talán ő kevésnek gondolná az 50-et.

2011. júl. 6. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha 50-et adsz akkor annyit kap! Különben nem lát el? Az a dolga,úgyis kifizeted a havi terhesgondozást.És akinek még ennyi sincs? Amikor én szültem akkor a gondozás 6000 volt,de külön nem fogadtam meg a dokit szülni és mégis ott maradt.60 lett volna a szülés,de csak 40-et kapott,nem reklamált.
2011. júl. 6. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk 8000 volt a havi t.gondozás. Szülésnél épp ő volt az ügyeletes is. 25ezret adtam neki. Azt hiszem épp eleget leperkáltam a 9 hónap alatt. Eleve nem kellett miattam bejönnie. Így ennyit kapott és nem reklamált :D Ha külön be kell miattam jönni, akkor még egy 10est hozzárakok, de nem többet. Gondolom úgyse dugja vissza a gyereket ha nem jó neki.:S :D
2011. júl. 6. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem 9 volt a havi és nem mondott konkrét összeget így 30at kapott.
2011. júl. 6. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is ettől félek.Nem merek rákérdezni, hogy mennyi nála a szülés. Nekem a t.gondozás havonta 10 e Ft, az asszisztensnője azt mondta a szülés 80-100 e között. Én mégis 50 e Ft gondoltam + egy kis ajándék.
2011. júl. 6. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Én konkrétan rákérdeztem a dokimra, ő pedig konkrétan válaszolt, 80e-t mondott.

Aki nem mond konkrét összeget, annak szerintem annyit adsz, amennyit gondolsz. Ha már kint van a baba, úgyse nagyon tud mit csinálni :)

2011. júl. 7. 12:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Szó szerint hogy kérdezitek meg???Idézzétek már, nekem is rá kéne kérdezni
2011. júl. 7. 13:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó(13.00)!

Én vittem a dokimhoz a szüléssel kapcsolatos kérdéseimet, majd a legvégén megkérdeztem tőle:

"És a szülés mennyibe lesz?"-lányos zavaromban így fogalmaztam, a dokim zavarba jött, a férjem pedig fulladozott a röhögéstől:)

2011. júl. 7. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!