Ha a mehszaj 1,5 ujjnyira nyitva es kb 5 ujjnyira kell kitagulni, akkor szamithatok könnyebb vagy gyorsabb szülesre? 1 het alatt tagult ennyit.39+3 hetes vagyok, remelem mar nincs sok hatra.
Én két ujjnyira voltam nyitva, amire mondta a szülésznő, hogy szerencsém van, mert más ezért a két ujjnyiért órákat szenved....
Nekem az egész kicsi kezdeti fájásoktól elkezdve a takarításig kb 11 óra volt, amiből az utolsó 4 óra volt inkább, amire azt mondom, na ez a szülés, vajúdás. A többi csak mensis fájás volt előtte.
Úgyhogy ha még fél ujjnyit is tágulsz, már legalább azt elmondhatod, hogy ezért nem kellett megszenvedned. Majd csak a többi 3-ért...
Könnyű szülést kívánok!
Szerintem örülhetsz neki. Én bő 2 ujjnyival csavarogtam a 40. héten. A kiírás napján 3 órás otthoni vajúdás után bő 3 ujjnyival mentem be a szülőszobába, és onnan számítva még 3 óra kellett az 5 ujjnyi táguláshoz. Sajni nem jól illeszkedett be a bubija kismanómnak, így ezt követően 1,5 órán keresztül pozíciókat kellett váltogatnom parancsra és vártuk, hogy tolhassak. Az kemény volt! De mikor beilleszkedett 7-8 perc alatt kitoltam a 4 kg kisfiam.
Még így is, hogy a vége nagyon kimerítő volt, azt mondom:
Minden percét újra akarom élni nap, mint nap.
Nem fontos az idő, hihetetlen csodában lesz részed. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!