Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Arra vagyok kiváncsi, hogy...

Arra vagyok kiváncsi, hogy aki sokat fizet szüléskor, annak a doki mond ilyen magas árat, vagy maguktól adnak ennyit?

Figyelt kérdés
mindig megdöbbenek amiket olvasok,hogy 100ezreket fizetnek orvosoknak.
2011. máj. 1. 08:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mi mástól hallottuk, hogy mennyit szoktak adni annak a dokinak, és aszerint adtuk.
2011. máj. 1. 09:36
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

szerintem maguktól, hogy aztán elmondhassák, hogy én ennyit adtam.

Fehérváron az egyik legmenőbb és legjobb orvost fogadtam fel, és körbekérdeztem alaposan, több embert és mindenki 20-30 ezret adott. És több főorvosról hallottam NST-n, hogy ennyit szoktak kapni.

És nővérektől tudom, hogy nem szoktak horror összegeket adni, csak urbán legenda. Például Fehérváron 5 ezret adnak az ügyeletesnek.

2011. máj. 1. 09:49
 3/16 A kérdező kommentje:
már majdnem szégyelni kezdtem magam amiatt,hogy mi csak 30-at adtunk,mert elég sokan írták,hogy 80-150 között adtak..! kiváncsi lennék,hogy ők hol szültek ahol ez a szokás..-
2011. máj. 1. 10:18
 4/16 anonim ***** válasza:

édesanyámnak nagyon komoly műtétet hajtottak végre a lábán, éS akkor kérdeztünk egy ott dolgozó nővért és ő mondta 10 ezer forinttal nagyon-nagyon jól megfizeti a sebészt. És egy tízest adott, és a fenekét kinyalták (neki műtét után már ment a gyógytornász, ajánlottak neki ingyen tornát, ingyen kapott könnyített gipszet, a doki vágta le)és most a műtétet követően 2 évvel később újra ment a dokihoz, előre köszönt neki és soron kívül behívta.

Úgyhogy onnan tudom, hogy vannak akik szeretnek túlozni (hiszen a borítékba nem látsz bele-lehet ők sem adnak többet, mint te), de volt itt egy újgazdag nőci, akinek a férje fél millióval tömte ki a doki zsebét és nyomorult még azt sem vette észre mennyire megalázó és visszataszító dolog ez- jó persze Gálvölgyi nagyon kitalálta az ilyen emberekről szóló paródiáját.

De ezzel megfizetted az orvost, ne szégyenkezz, persze te is mondhatsz akár egy milliót is. Csakhogy túllicitáld a többieket.

2011. máj. 1. 10:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Az én esetemben a doki mondta az árat(mivel megkérdeztem).Azt mondják,a magánrendelés 10x-e.Na,ezt-hiába imádom a dokimat,megbízom benne,és a 2 babámat szültem már nála-biztos,hogy nem fizettem volna ki(mivel az 140 ezer ft lett volna).Ezért kérdeztem meg.Ő azt mondta,hogy 70 ezer(a sima,és a császár is).
2011. máj. 1. 14:23
 6/16 A kérdező kommentje:

úgy tudom,legalábbis felénk úgy van,hogy nem köthetik ki az orvosos,hogy mennyi a szülés.bár gondolom,ha ez szóba történik úgy "legális"

megkérdezhetem kiváncsiságból,hogy melyik városban szültél?

2011. máj. 1. 14:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Bp.-i vagyok(az utolsó válaszoló).Igazság szerint sehol nem köthetik ki,de amennyiben "extra" szolgáltatást kér az ember,annak ára van.Ezt vagy kifizetjük,vagy nem.Mivel én imádom a dokimat,a kórházat is,ahol Ő dolgozik, nem volt kérdés,hogy ezt az árat elfogadom,de azzal is tisztában voltam,hogy 100 ezer ft-ot-vagy többet-nem vagyok hajlandó kifizetni.
2011. máj. 1. 15:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Csak, hogy cáfoljam, aki azt írta, hogy azért adunk annyit, hogy elmondhassuk....na, azért annyi pénzünk nincs sajnos...:)) mi megkérdeztük az elsőnél, hogy mennyi nála a szülés és kerek perec megmondta, hogy 70-80e Ft körül. Erre mi adtunk 80e Ft-ot. Mit tehettem volna? Én választottam, évek óta hozzá járok.
2011. máj. 1. 19:30
 9/16 anonim ***** válasza:

Én azért adtam 80ezer ft-ot, mert a doki rendelőjében ki volt írva az ár!!

Szülésre készenlét és levezetés: 80000ft.

Én válaszottam, az első gyereket mikor nála szültem ilyen még nem volt (akkor mi is 40et adtunk neki) - másodikkal is hozzá mentem- mit tehettem volna? VÉgülis csak kifizettük- bár megmondom őszintén, hogy mire beértem a kórházba és karomban volt a baba 1.5óra volt- ebből 40percet votl ott a doki is- eléggé gyors szülés volt... szóval szívem szerint a felét sem adtam volna oda!!!! (de lehetett volna lassú vajudás is, komplikáció, sürgősségi császár... stb.)

De ez van- a gyerek miatt nem sajnálom igazán!

2011. máj. 1. 19:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Ma 9.49-es vál.nak:Bp.-en az anesztesnek "jár" 5 ezer,nem az ügyeletes dokinak....
2011. máj. 1. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!