Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A harmadiknál is számíthatok...

A harmadiknál is számíthatok rá? mind a két lánnyommal rávittem 6 napot most a harmadik babánkat várom számíthatok rá hogy most is ráviszünk ennyit?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Minden terhesség más és más,bár,ha veled már kétszer megtörtént a túlhordás,akkor lehet,hogy most is ez fog történni.Tényleg most is kislányt vársz?Mert ha fiút akkor lehet,hogy ő változtat a statisztikádon!Jó egészséget!

3 és fél hónapos kiscsaj anyukája

2009. febr. 23. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is a két nagylányom túlhordtam 10-10 nappal, és spontán indult mind a kétszer, most a harmadik kicsilánnyal tegnap töltöttem be a 40. hetet, nem tudom a picuri nálam is, hogy fog majd viselkedni, mikor bújik elő :-)
2009. febr. 23. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem az első fiam 5,a második fiam 4 nappal jött hamarabb a kiírtnál.A doki azt mondta,hogy most a 3. kisfiamnál is így számoljak.Tehát jövő hét végére remélem meg lesz.

Üdv:37+5 heteske

2009. febr. 23. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mind a 3 fiamat napra pontosan szültem, sztem várhatod te is, hogy hasonló lesz az előzőekhez.
2009. febr. 23. 12:30
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat még nem tudjuk hogy mi lesz de a megérzéseink szerint kislány
2009. febr. 24. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!