Akinek 4 kg körül született a babája, azoknak még jó volt a Libero newborn (2-4kg-ig) pelenkája?
Figyelt kérdés
És ha igen, meddig, hamar kinőtte?2011. jún. 30. 17:03
1/9 anonim válasza:
Én úgy emlékszem egyből 3-6 kilóssal kezdtünk.
Egyik babám 4 kg, másik 4,5 kg volt.
2/9 anonim válasza:
1 csomagot vettünk, az gyorsan elfogyott, de nekem 3,6 kg-al született.. nyugodtan kezdheted a 3-6 kilóssal.
3/9 anonim válasza:
A fiam 4,4 kilóva születet, neki nem volt jó.
A lányom születése előtt pont a fentiek miatt nem is vettünk semmyilen pelust.
Ő "csak" 4 kilóval született, de vele is rögtön a 2-est használtam.
4/9 anonim válasza:
4020 grammal született, és jó volt. 2 csomaggal vettem (még szülés előtt), és mindet elhasználtuk.
5/9 anonim válasza:
Szerintem jónak kell lennie.!!!Mi is a liberot használtuk jó lessz!!
6/9 anonim válasza:
Nekünk is jó volt hisz attól, hogy 4kg olyan pici még egy újszülött!
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, de az 56 centis 4 kilós baba, azért nem annyira pici, mint egy átlagos 3 -3,5 kilós, 50 centis.
18:59-es voltam
8/9 anonim válasza:
1 csomaggal vettem, amit a kórházba vittem.
3950 g és 57 cm lett a babám, és az az 1 csomag pont elfogyott. Utána már a mini pelust vettem.
9/9 anonim válasza:
3650 grammal született a lányom, mi is (mint itt többen) a 3-6 kilósat használtuk elejétől fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!