Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fájt a varratszedés?

Fájt a varratszedés?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 18:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

nem fájt, csak húzodott amikor cibálta a cérnát.

elvileg 3 varrat volt csak.

inkább az aranyerem fájt borzalmasan amikor hozzáért véletlenül.

2011. jún. 28. 20:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Orvosom azt mondta, hogy semmiképpen ne áztassam vízzel előtte, csak simán tusoljak le, mert a víztől megduzzadt varratot nehéz kiszedni, tehát fájni fog. Így is csináltam, és őszintén szólva meg sem éreztem az egész varratszedést, pedig rettegtem tőle nagyon!!! Ne izgulj úgy mint én, mert felesleges, a szülés fájdalmai után ez még egy szúnyogcsípésnek sem mondható.
2011. jún. 28. 21:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Varrás fájt, varratszedést sem kívánom vissza. (2x szültem):-(

Inkább szülnék még többször, csak ezeket hagynám ki.

2011. jún. 28. 21:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem csak kellemetlen volt, a varráshoz képest. Ugyanis varrás közben kiment a lidocain hatása és a doki azt mondta, h mindjárt végez, úgyhogy már nem ad másik injekciót. Ahhoz képest a varratszedés smafu volt.
2011. jún. 29. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem szörnyű volt!Öten várakoztunk varratszedése,én voltam az utolsó.Az előttem lévőknek kihallottam a hangjukat úgy ordibáltak,persze én is berezeltem rendesen!Mikor bementem azzal fogadott a doki hogy nyugi nem olyan szörnyű ez mint amilyennek látszik!Mitne mondjak már ordítani tudtam volna de visszafogtam magam!
2011. jún. 29. 21:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fájt! :/
2012. jún. 24. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!