Fájt a varratszedés?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 18:47
1/16 anonim válasza:
Nekem két császár metszésem volt,és nem fájt,nem is éreztem,sőt jobb volt utána mert húzódott,szúrt a varrat.
2/16 anonim válasza:
Ugyanúgy voltam, mint az első válaszoló. Szintén császárom volt. És a varratszedés inkább már megkönnyebülés volt.
4/16 A kérdező kommentje:
igazából engem a gátmetszésnél lévő varratszedés érdekelne.Bocsi nem voltam elég konkrét.
2011. jún. 28. 18:58
5/16 anonim válasza:
Gátnál felszívódóval varrnak, legalább is engem azzal varrtak.
6/16 A kérdező kommentje:
Jó engem nem azzal vartak ezért kérdezem
2011. jún. 28. 19:06
7/16 anonim válasza:
a gát-varrathoz nem tudok érdemben válaszolni.
8/16 anonim válasza:
Nekem elég nagy vágásom volt és repedtem is rendesen.Kapcsoztak is,ezért nagyon féltem a varratszedéstől.
Fogadott orvosom volt,így amikor este bejött a szobámba,hogy kiszedné a varratot megkértem,hogy várjon mert lezuhanyoznék. :)
Jól leáztattam a sebet vagy 20 percig tartottam rá a zuhanyt és szinte semmit nem éreztem.
Sőt,sokkal jobb lett utána,szinte szaladni tudtam.Csak sajnos nem tartott sokáig,mert utána ismét belobbant :(
9/16 anonim válasza:
Sajnos ez megint csak orvos függő! Van amelyik nem foglalkozik veled és cibálja a másiknál meg meg se érzed! Én már csak azt nem értem hogy miért nem lehet már mindenkinek felszívódót rakni? Így megkímélnének a kellemetlenségektől mindenkit!
10/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj, sőt, egyenlő a nagybetűs megkönnyebbüléssel! Én nagyon be voltam tojva, egyfolytában nyekeregtem a dokinak, hogy ugye nem fog fájni?. Olyan érzés volt, mintha egy kicsit megcsipkedte volna fenekemet. Persze nem a partját:)) Nyugodj meg, nem fog fájni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!