Szülés után amíg kórházban voltatok, leadtátok éjjelre a babát?
én Debrecenben szültem a klinikán tavaly
délelőtt 9 50 kor vákummal született voltak gondok,
ezért amikor kibújt puszit adtam neki és vitték is el inkubátorba mondták pár óra múlva hogy menjünk le tolókocsival ha gondolom megnézni, de annyira hulla voltam a szüléstől kimerültem hogy a wcéig sem bírtam elmenni a nővér ott locsolgatott vízzel félig elájultam.
másnap este 5kor viszont már érte mehettem és hát mivel
bababarát klinika, éjjel-nappal ott van veled ha akarod ha nem, fárasztó volt az a helyzet. nem is szopott szegény, 3 óránként kelt enni én pedig az idő alatt tanultam fejni a tejet semmit sem aludtam a 7 nap alatt míg bent voltunk nem tudtam tőle..a férjem volt bent egész nap de még így sem tudtam aludni depressziós is lettem.
na de jól elértem..szóval az utolsó éjjel egy kedves nővér volt és ő ajánlotta hogy elviszi az osztályra hogy tudjak pihenni, de aztán mivel aludt a kicsikém és én nem ébresztettem enni nem vitték el..
nem jó megoldás ez a teljes ellátás semmit sem tudsz pihenni legalábbis én nem tudtam..
borzasztó volt az a 7 nap..
Első éjszaka elvitték, hogy a kismama pihenjen. Aztán meg besárgult és átvitték a csecsemősökhöz, hogy lámpázzák.
3 éves kislány anyukája.
én le akartam mert anyukám mondta,hogy a babának teszek jót vele,mert otthon fittebb leszek.
Viszont nem tudtam aludni úgy hiányzott,ugyhogy hajnali 1kor érte mentem,És a maradék 5éjjel velem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!