Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után amíg kórházban...

Szülés után amíg kórházban voltatok, leadtátok éjjelre a babát?

Figyelt kérdés
Ha nem,hogy tudtatok pihenni tőle?
2011. jún. 28. 12:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én sem adtam le(2x szültem).Ráadásul itt nem is igen lehet(Szt.István khz).Az első gyerkőc délelőtt,a 2. délután 7-kor született.2 óra együtt(apukával,babával) a szülőszobán,aztán engem és a babát is vitték le az osztályra.Mivel külön vittek,kb. 20 percet töltöttünk egymás nélkül,mert amint lecuccoltunk már mentünk is érte(apuka is bejöhet a kórterembe,és egész nap van látogatás,végül este 10-kor ment el)
2011. jún. 28. 13:57
 12/27 anonim ***** válasza:

Éjfélkor kezdett szivárogni a vizem, délre lett baba. Aztán másfél órát varrtak, fél 3-kor vittek ki a szobámba. Ott pihentem kicsit, majd fél 4ékor kihozták a kislányomat. És megkérdezték, hogy az első éjjelre bevigyék-e? Mondtam, hogy jó lenne, mert semmit nem aludtam az éjjel, és picit fáradt vagyok. :)

Így olyan fél 7 körül elvitték, én a vizit után lefeküdtem, és reggel fél 6-kor hozták vissza a babát. Onnantól velem volt végig. Nálunk csak az első éjjel lehet kérni, hogy vigyék el, a többin nem. Nem mondom, hogy túl sokat pihentem éjjelente, de nap közben is aludtam, amikor a baba is.

2011. jún. 28. 14:07
 13/27 anonim ***** válasza:
Császárral szültem, este 8kor. Aznap este kihozták, mikor felvittek az őrzőbe, aztán elvitték (még mozogni sem tudtam). Másnap egész nap velem volt, aztán este elvitték. Este 8kor kerültem át a rendes szobába. Mondták, hogy alszik a fiam, de ha gondolom, kihozzák nekem. Nem akartam, hogy felkeltség, így aznap éjjel sem volt velem. Utána hozták reggel 8kor, onnantól csak fürdeni vitték el reggel 5kor.
2011. jún. 28. 14:09
 14/27 anonim ***** válasza:

Én beadtam, első éjjel azért, mert nem is mondták, hogy lehetne velem, a többi éjjel meg pihentem.

Mondjuk sokat nem, mert éjfél-egy óra körül vittem be, és 5-kor mentem érte. De a csecsemősök mondták, hogy ha megébred, hogy éhes, akkor behozzák, aludjak csak. Hát aludtam, nem hozták, ő is aludt:)

2011. jún. 28. 14:32
 15/27 anonim ***** válasza:
én nem adtam le (2 gyerkőcünk van), lehetett tőlük aludni. Úgysincs más dolgod a kórházban, csak hogy őt szoptasd, ha kéri. Biztos nem adnám le máskor sem, főleg h nehogy elkezdjék tápszerezni vagy cukros vizezni.
2011. jún. 28. 14:44
 16/27 anonim ***** válasza:

Nekem le kellett adnom, mert a szobatársam nem akarta, hogy éjjel baba legyen a szobában. Nem volt választásom. Ő pihenni akart. Akkor lehetett volna velem éjjel, ha ő is beleegyezik.

Hiába mondtam, hogy én szeretném.

Jahn Ferenc kórház

ja és császáros volt és azért rakták mellém, hogy mindenben segítsek neki, mert még a babáját sem tudta egyedül felemelni két napig.

Ez van.

Most bepótolom, együtt alszunk:)

2011. jún. 28. 15:05
 17/27 anonim ***** válasza:

A fiam 0:45kor született, reggel még neméltem, alig láttam ki a fejemből, amikor "hozzámvágták", és amíg zuhanyoztam, arra az időre se vették be a csecsemősök, nemhogy éjjelre...:(

A lányom másik kórházban született, 02:05kor, reggel 6kor mentem érte, és nem értették mi a búbánatért nem alszom még, este10kor a csecsemős hülyének nézett, mert nem hagyom bent a kicsit, összebújva szuszogtunk éjszakánként:)(és azóta is, érdekes két kicsi mellett is energikus vagyok, csak ritkán merülök le) Amikor a kicsi aludt akkor aludtam én is nappal is, mert látogatási időt szigorúan tartják, és a kórterembe se lehet bejönni senkinek, csak amíg becuccol az apuka szülés után, így nyugi van bent, mind a ketten tudtok pihenni.

2011. jún. 28. 15:37
 18/27 anonim ***** válasza:
Este 10 órakor elvitték (azoktól erőszakkal is akik nem akartál leadni) másnap 6 órakor lehetett érte menni.
2011. jún. 28. 17:00
 19/27 anonim ***** válasza:

Először babás szobába voltunk. Ott éjfélkor vitték el fürdetni. Ha kértük,vissza hozták utána,ha nem kértük,akkor már hajnali 5 órakor hozták őket. Ennyit a pihiről.

De ezt nem is bánom,mert a lányom az első otthon töltött éjszaka is már úgy evett,hogy legkésőbb 11-éjfél közt,majd hajnali 5-kor :)

(Másodjára már sima szobába kerültem,ott 3 óránként hozták a babákat. Mivel nem igény szerint szopiztak,így 2 szopi közt adtak nekik egyéb cuccot- lányomat eleinte óránként kellett etetni itthon. )

Üdv:2gyerkőcös,29 heteske

2011. jún. 28. 18:29
 20/27 anonim ***** válasza:
Én nem adtam volna be, de be kellett vinni este 9-re. De hajnal 5-kor már lehetett kihozni. Ott toporogtunk az újszülött osztály ajtajánál:-)
2011. jún. 28. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!