Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után amíg kórházban...

Szülés után amíg kórházban voltatok, leadtátok éjjelre a babát?

Figyelt kérdés
Ha nem,hogy tudtatok pihenni tőle?
2011. jún. 28. 12:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kellett leadni,mert este 10után elvitték.
2011. jún. 28. 12:53
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

1. éjjel igen, mert szülőszobán tartottak megfigyelésen, de ebben kórházban amúgy is a szülét követő 1. éjjel elviszik

A többi éjszakán velem volt a szobában.

2011. jún. 28. 12:55
 3/27 anonim ***** válasza:
23.20kor szültem, ezt nálam már úgy vették, mintha egész nap ott lettem volna, úgy, hogy a babám 3om éjszakát töltött velem.Nagyon fárasztó volt, és kimerítő.
2011. jún. 28. 12:58
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok.Én akkor pihiztem amikor pl elvitték fürdeni, meg reggel, hogy megnézzék, hogy minden rendben van vele.
2011. jún. 28. 12:59
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt választásom (legalábbis akkor azt hittem).

Du 4-kor született, 1,5 órát voltunk együtt apa-anya-baba,aztáán engem felvittek az osztályra,őt pedig a csecsemősökhöz.

Azt mondták,hogy próbáljak aludni,pihenni,és reggel olyan 6 körül hozzák őt.

Sem este sem éjszaka nem aludtam szinte egy percet sem csak rá gondoltam,és azt szerettem volna hoyg velem legyen.

Utólag (nem olyan régen,pedig már 2 éves) tudtam meg,hogy ha nagyon akarom,kiadják éjjelre.

Csak én buta nem kértem mert azt hittem ez a protokol.

Egyébként pedig egyedül voltam a szobában,még csak "sorstársaim" sem voltak.

2011. jún. 28. 13:01
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Mi hatan voltunk 1szobában. Én nem akartam külön szobát,pedig felajánlották. Éjfél után 7percel született a lányom,reggel 8tól. Másnap 7kor láttam,mert császáros voltam. Egész nap velünk voltak a babák,de éjjelre elvitték őket. Az az igazság hogy nem is bántam,mert nagyon kimerült voltam.
2011. jún. 28. 13:06
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Reggelre született meg a Kicsikém, délben már a gyermekágyas részlegen voltam, és hozták is.

Akkor este megkérdezték, hogy elvigyék e, de annak ellenére, hogy hulla kimerült voltam nem engedtem. El sem tudtam volna képzelni nélküle az éjjelt.

Borzasztó fáradt voltam, és egy kis erőt csak akkor tudtam magamba lehelni, mikor elvitték reggelente fürdetni-mérni, azonban olyan hiányérzetem volt, hogy csak leskelődtem a folyosóra, hogy mikor hozzák már őket.

2011. jún. 28. 13:08
 8/27 A kérdező kommentje:
köszi,hogy írtatok
2011. jún. 28. 13:21
 9/27 anonim ***** válasza:

Nem adtam le őket (kétszer szültem).

Az újszülöttől lehet a legjobban pihenni, mivel nem csinál mást csak alszik, főleg a szülés utáni 24 órában.

Nem akartam leadni, velem volt 9 hónapig, miért adtam volna le?

Természetesen szültem, császárnál nyilván más a szitu.

2011. jún. 28. 13:32
 10/27 anonim ***** válasza:
Császáros voltam és este 8-kor született, így annak is örülhettem, hogy egyszer kihozták még éjjel. :) Szóval első éjjel nem volt velem, de másnaptól rooming-inben voltunk, ahol velem volt.
2011. jún. 28. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!