Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért fáj annyira a gátsebem,...

Miért fáj annyira a gátsebem, ha a wc-n ülök?

Figyelt kérdés
Két hete szültem, néha nagyon fáj a sebem. Az orvos azt mondta kiesnek a varrataim, de még nem esett ki mind, ez normális? Nézegetem a tükörben, egy része olyan mintha szétnyilt volna a seb, vagy nem varrta volna össze, egy része pedig olyan mintha elszorítaná a varrás a húsomat. Szerintetek normális? Lehet ha visszamegyek a hathetes kontrollragy csinál majd mintha ez így normális lenne, pedig elrontotta? Kicsit aggódom
2009. márc. 26. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt!!!!5 hetes volt a babam,amikor cerna darabok tavoztak belolem zuhanyozas kozben,5-6 cm hosszuak...Olyan mintha szukebbre varrtak volna a bejaratot...:-)A ferjem szerint nem. :-0 :-)))))))

Azert lassa doki.Nekem szepen elsimult.Adj meg 1-2 honapot magadnak!

2009. márc. 26. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem természetes ha fáj,mint minden friss varrat.nekem is nagyon fájt,hashajtóval oldottam meg a dolgot.valamivel könnyebb volt!
2009. márc. 26. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is pokolian fájt 3-4 hétig, aztán a 6 hetes kontrollnál már semmi bajom nem volt, nem is éreztem már a sebet.
2009. márc. 26. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!